Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

917
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

336
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

اثر افزودن پروبیوتیک و پربیوتیک به جیره غذایی بر عملکرد و جمعیت باکتریایی و مورفولوژی بخش ایلئوم روده کوچک جوجه های گوشتی

صفحات

 صفحه شروع 11 | صفحه پایان 23

چکیده

 به منظور بررسی اثر پروبیوتیک (پریمالاک) و پربیوتیک (فرماکتو) و مخلوط آنها, بر صفات عملکرد, تعداد کل باکتری ها و تعداد لاکتوباسیل ها و نیز مورفولوژی بخش ایلئوم روده باریک جوجه های گوشتی, 160 قطعه جوجه یکروزه نر و ماده گوشتی از سویه راس 308 بطور تصادفی در 4 تیمار تغذیه ای هر کدام حاوی 8 تکرار در 32 قفس (هر قفس حاوی 5 جوجه) قرار داده شدند و به مدت 6 هفته پرورش یافتند. نتایج در پایان آزمایش نشان داد که پروبیوتیک و پربیوتیک بطور معنی داری باعث بهبود افزایش وزن, خوراک مصرفی, ضریب تبدیل غذایی, افزایش تعداد لاکتوباسیل ها, کل تعداد باکتری های موجود در ایلئوم, عرض پرز, لایه ماهیچه ای, تعداد سلول های گابلت, عمق کریپت, لایه زیرمخاط, سطح جذب پرز و سطح جذب ظاهری پرز در بخش ایلئوم روده کوچک جوجه های گوشتی می شوند ولی بر ارتفاع پرز و لایه اپیتلیوم و نسبت ارتفاع پرز به عمق کریپت اثر معنی داری ندارند.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    صابونی، صابر، ایلا، نیما، صالحی، میترا، و غلامحسینی، بنفشه. (1389). اثر افزودن پروبیوتیک و پربیوتیک به جیره غذایی بر عملکرد و جمعیت باکتریایی و مورفولوژی بخش ایلئوم روده کوچک جوجه های گوشتی. دانش و پژوهش علوم دامی، -(6)، 11-23. SID. https://sid.ir/paper/468749/fa

    Vancouver: کپی

    صابونی صابر، ایلا نیما، صالحی میترا، غلامحسینی بنفشه. اثر افزودن پروبیوتیک و پربیوتیک به جیره غذایی بر عملکرد و جمعیت باکتریایی و مورفولوژی بخش ایلئوم روده کوچک جوجه های گوشتی. دانش و پژوهش علوم دامی[Internet]. 1389؛-(6):11-23. Available from: https://sid.ir/paper/468749/fa

    IEEE: کپی

    صابر صابونی، نیما ایلا، میترا صالحی، و بنفشه غلامحسینی، “اثر افزودن پروبیوتیک و پربیوتیک به جیره غذایی بر عملکرد و جمعیت باکتریایی و مورفولوژی بخش ایلئوم روده کوچک جوجه های گوشتی،” دانش و پژوهش علوم دامی، vol. -، no. 6، pp. 11–23، 1389، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/468749/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا