APA:
کپیعبدالکریمی، ر.، و دانشیار، م.. (1389). بررسی اثرات سطوح مختلف عصاره آویشن باغی بر سیستم ایمنی جوجه های گوشتی. کنگره علوم دامی، -(4)، 0-0. SID. https://sid.ir/paper/473693/fa
Vancouver:
کپیعبدالکریمی ر.، دانشیار م.. بررسی اثرات سطوح مختلف عصاره آویشن باغی بر سیستم ایمنی جوجه های گوشتی. کنگره علوم دامی[Internet]. 1389؛-(4):0-0. Available from: https://sid.ir/paper/473693/fa
IEEE:
کپیر. عبدالکریمی، و م. دانشیار، “بررسی اثرات سطوح مختلف عصاره آویشن باغی بر سیستم ایمنی جوجه های گوشتی،” کنگره علوم دامی، vol. -، no. 4، pp. 0–0، 1389، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/473693/fa