APA:
کپیاحمدی، لطیفه، و زندی، پروین. (1373). بررسی اثر خاصیت آنتی اکسیدانی عصاره ی 8 گونه از گیاهان تیره نعناع. علوم و صنایع کشاورزی، 10(1)، 3-18. SID. https://sid.ir/paper/476796/fa
Vancouver:
کپیاحمدی لطیفه، زندی پروین. بررسی اثر خاصیت آنتی اکسیدانی عصاره ی 8 گونه از گیاهان تیره نعناع. علوم و صنایع کشاورزی[Internet]. 1373؛10(1):3-18. Available from: https://sid.ir/paper/476796/fa
IEEE:
کپیلطیفه احمدی، و پروین زندی، “بررسی اثر خاصیت آنتی اکسیدانی عصاره ی 8 گونه از گیاهان تیره نعناع،” علوم و صنایع کشاورزی، vol. 10، no. 1، pp. 3–18، 1373، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/476796/fa