APA:
کپیالهامی راد، امیرحسین، کوشکی، الهه، حدادخداپرست، محمدحسین، و هوشمنددلیر، موسی الرضا. (1389). ارزیابی تاثیر فرمولاسیون های ترکیبی از آنتی اکسیدان های طبیعی, سنتزی و اسید سیتریک در پایدارسازی روغن کره. نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی)، 2(2 (پیاپی 5))، 55-64. SID. https://sid.ir/paper/176467/fa
Vancouver:
کپیالهامی راد امیرحسین، کوشکی الهه، حدادخداپرست محمدحسین، هوشمنددلیر موسی الرضا. ارزیابی تاثیر فرمولاسیون های ترکیبی از آنتی اکسیدان های طبیعی, سنتزی و اسید سیتریک در پایدارسازی روغن کره. نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی)[Internet]. 1389؛2(2 (پیاپی 5)):55-64. Available from: https://sid.ir/paper/176467/fa
IEEE:
کپیامیرحسین الهامی راد، الهه کوشکی، محمدحسین حدادخداپرست، و موسی الرضا هوشمنددلیر، “ارزیابی تاثیر فرمولاسیون های ترکیبی از آنتی اکسیدان های طبیعی, سنتزی و اسید سیتریک در پایدارسازی روغن کره،” نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی)، vol. 2، no. 2 (پیاپی 5)، pp. 55–64، 1389، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/176467/fa