Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

1,076
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

297
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

جداسازی پکتین لیاز از آسپرژیلوس نایژر و اثر آن در بهبود فرایند تخمیر در تولید چای سیاه

صفحات

 صفحه شروع 305 | صفحه پایان 313

چکیده

 تخمیر یکی از فرایندهای مهم در تولید چای سیاه, می باشد که در این مرحله با قرار گرفتن سوبسترا در معرض آنزیم, واکنش اکسیداسیون اتفاق افتاده و ترکیبات تعیین کننده خصوصیات کیفی چای, تولید می شوند. یکی از عوامل افزاینده این ترکیبات, افزایش میزان تماس بین آنزیم و سوبسترا است که با افزودن آنزیم های تخریب کننده دیواره سلولی برگ میسر می گردد. پکتیناز یکی از مهم ترین این آنزیم ها است و آسپرژیلوس از مهمترین منابع میکروبی در تولید این آنزیم می باشد. در این تحقیق آنزیم پکتین لیاز از Aspergillus niger جداسازی گردید و به کمک روش جداسازی سه فازی از طریق افزودن t- بوتانول به عصاره خام حاوی آنزیم در حضور آمونیوم سولفات خالص سازی شد. بازده بدست آمده برای آنزیم پکتین لیاز حاصل ازAspergillus niger  52 درصد و مرتبه خلوص نهایی آنزیم 16.65 به دست آمد. به منظور تعیین اثر آنزیم بر خصوصیات کیفی چای, آنزیم خام و خالص در مرحله تخمیر چای جهت بهبود پارامترهای کیفی چای به آن اسپری گردید. وزن مولکولی آنزیم خالص, pH اپتیمم و دمای اپتیمم آنزیم به ترتیب 12 KDa, 8 و 50 °C مشاهده شد. از بین تیمارهای مورد بررسی, اثر عصاره خام آنزیمی روی پارامترهای کیفی چای بیشتر از آنزیم خالص مشاهده شد.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    دادپور، سیده مهسا، خمیری، مرتضی، صادقی پور، حمیدرضا، روفی گری حقیقت، شیوا، و اعلمی، مهران. (1390). جداسازی پکتین لیاز از آسپرژیلوس نایژر و اثر آن در بهبود فرایند تخمیر در تولید چای سیاه. پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران، 7(4)، 305-313. SID. https://sid.ir/paper/478890/fa

    Vancouver: کپی

    دادپور سیده مهسا، خمیری مرتضی، صادقی پور حمیدرضا، روفی گری حقیقت شیوا، اعلمی مهران. جداسازی پکتین لیاز از آسپرژیلوس نایژر و اثر آن در بهبود فرایند تخمیر در تولید چای سیاه. پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1390؛7(4):305-313. Available from: https://sid.ir/paper/478890/fa

    IEEE: کپی

    سیده مهسا دادپور، مرتضی خمیری، حمیدرضا صادقی پور، شیوا روفی گری حقیقت، و مهران اعلمی، “جداسازی پکتین لیاز از آسپرژیلوس نایژر و اثر آن در بهبود فرایند تخمیر در تولید چای سیاه،” پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 7، no. 4، pp. 305–313، 1390، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/478890/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا