Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

2,226
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

442
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

ترکیبات شیمیایی و اثر ضدباکتریایی اسانس گیاه بومادران (Achillea wilhelmsii C. Koch) جمع آوری شده از شهرستان خوی

صفحات

 صفحه شروع 38 | صفحه پایان 47

چکیده

 در این تحقیق سرشاخه های هوایی و گلدار گیاه بومادران Achillea wilhelmsii در اوایل خرداد ماه از منطقه خوی جمع آوری و روغن اسانسی آن به روش تقطیر با آب با استفاده از طرح کلونجر و بازده 0.27 درصد استخراج گردید. جداسازی و شناسایی ترکیبات تشکیل دهنده اسانس با استفاده از دستگاه GC/MS انجام گرفت. تعداد 40 ترکیب در اسانس گیاه مورد مطالعه شناسایی گردید که به ترتیب کامفور (32.3 درصد), 1 و 8- سینئول (21.12 درصد), لینالول (7.21 درصد) و آلفا- پینن (5.25 درصد) از مهمترین ترکیبات موثره اسانس گیاه بودند. بخش عمده ترکیبات شناسایی شده را منوترپن ها تشکیل می دادند. بررسی اثر ضدباکتریایی اسانس گیاه علیه سه گونه از باکتری های گرم مثبت و منفی به روش حفر چاهک انجام گرفت. نتایج نشان داد که سه باکتری S. epidermidis, Shigella flexnery و Escherichia. coli با قطر هاله های 28-17 میلی متر در برابر اسانس حساس بوده, در حالی که باکتری های Salmonella typhi, S. saprophiticus و S.aureus با قطر هاله های 13-11 میلی متر از حساسیت حدواسطی برخوردار بودند.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

    استناددهی

    APA: کپی

    امین خانی، علی. (1391). ترکیبات شیمیایی و اثر ضدباکتریایی اسانس گیاه بومادران (Achillea wilhelmsii C. Koch) جمع آوری شده از شهرستان خوی. فیزیولوژی محیطی گیاهی (پژوهش های اکوفیزیولوژی گیاهی ایران)، 7(3 (پیاپی 27))، 38-47. SID. https://sid.ir/paper/480137/fa

    Vancouver: کپی

    امین خانی علی. ترکیبات شیمیایی و اثر ضدباکتریایی اسانس گیاه بومادران (Achillea wilhelmsii C. Koch) جمع آوری شده از شهرستان خوی. فیزیولوژی محیطی گیاهی (پژوهش های اکوفیزیولوژی گیاهی ایران)[Internet]. 1391؛7(3 (پیاپی 27)):38-47. Available from: https://sid.ir/paper/480137/fa

    IEEE: کپی

    علی امین خانی، “ترکیبات شیمیایی و اثر ضدباکتریایی اسانس گیاه بومادران (Achillea wilhelmsii C. Koch) جمع آوری شده از شهرستان خوی،” فیزیولوژی محیطی گیاهی (پژوهش های اکوفیزیولوژی گیاهی ایران)، vol. 7، no. 3 (پیاپی 27)، pp. 38–47، 1391، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/480137/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا