APA:
کپیگرجیان، شیوا، توکلی هشجین، تیمور، و خوش تقاضا، محمدهادی. (1393). مدلسازی سینتیک خشک شدن لایه نازک میوه زرشک (Berberis Vulgaris) به کمک شبکه عصبی مصنوعی. علوم و صنایع غذایی ایران، 11(45)، 1-12. SID. https://sid.ir/paper/480315/fa
Vancouver:
کپیگرجیان شیوا، توکلی هشجین تیمور، خوش تقاضا محمدهادی. مدلسازی سینتیک خشک شدن لایه نازک میوه زرشک (Berberis Vulgaris) به کمک شبکه عصبی مصنوعی. علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1393؛11(45):1-12. Available from: https://sid.ir/paper/480315/fa
IEEE:
کپیشیوا گرجیان، تیمور توکلی هشجین، و محمدهادی خوش تقاضا، “مدلسازی سینتیک خشک شدن لایه نازک میوه زرشک (Berberis Vulgaris) به کمک شبکه عصبی مصنوعی،” علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 11، no. 45، pp. 1–12، 1393، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/480315/fa