APA:
کپیعسکری ساری، ا.، ولایت زاده، م.، و حیدری، ز.. (1390). بررسی میزان آبچک و پروتئین آبچک ماهی شوریده (Otolithes ruber) نمک زده در دمای یخچال. فرآوری و نگهداری مواد غذایی، 1(1)، 45-50. SID. https://sid.ir/paper/482611/fa
Vancouver:
کپیعسکری ساری ا.، ولایت زاده م.، حیدری ز.. بررسی میزان آبچک و پروتئین آبچک ماهی شوریده (Otolithes ruber) نمک زده در دمای یخچال. فرآوری و نگهداری مواد غذایی[Internet]. 1390؛1(1):45-50. Available from: https://sid.ir/paper/482611/fa
IEEE:
کپیا. عسکری ساری، م. ولایت زاده، و ز. حیدری، “بررسی میزان آبچک و پروتئین آبچک ماهی شوریده (Otolithes ruber) نمک زده در دمای یخچال،” فرآوری و نگهداری مواد غذایی، vol. 1، no. 1، pp. 45–50، 1390، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/482611/fa