مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

789
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

602
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

اثر نمک و نگهداری در شرایط انجماد بر میزان آبچک، پروتئین موجود در آبچک و ازت کل فرار در چهار گونه کفال طلایی (Liza aurata)، اردک ماهی (Esox Lucius)، کپور (Cyprinus carpio) و ماهی سفید (Rutilus frisii kutum) دریای خزر

صفحات

 صفحه شروع 51 | صفحه پایان 58

چکیده

 این تحقیق به منظور اندازه گیری و مقایسه میزان آبچک, پروتئین موجود در آبچک و ازت کل فرار ماهی کفال طلایی (Liza aurata), اردک ماهی (Esox Lucius), کپور (Cyprinus carpio) و ماهی سفید (Rutilus frisii kutum) در تیمارهای بدون نمک, 2 و 5 درصد نمک در شرایط نگهداری 18- درجه سانتیگراد هنگام دیفراست در فریزرهای خانگی انجام شد. برای هر تیمار 5 قطعه ماهی تهیه شد. میانگین طول کفال طلایی, اردک ماهی, کپور و ماهی سفید به ترتیب 2.78±35.32, 2.03±28.55, 1.85±30.62 و 3.59±42.57 سانتیمتر بود. همچنین میانگین وزن ماهیان مورد مطالعه به ترتیب 21.64±432.72, 11.82±124.39, 36.01±722.73 و 38.12±763.41 گرم بود. بر اساس نتایج بالاترین میزان آبچک 4.27±50.12 گرم و پروتئین موجود در آبچک 0.32± 4.88درصد در ماهی سفید 5 درصد نمک و پایین ترین میزان آبچک 0.47±1.67 گرم در اردک ماهی بدون نمک مشاهده گردید (P<0.05). همچنین پایین ترین میزان پروتئین آبچک 0.39±2.17 درصد در کفال طلایی 5 درصد نمک بود. بالاترین میزان ازت کل فرار در کپور معمولی 2 درصد نمک (1.28±18.02 میلی گرم در 100 گرم) و پایین ترین میزان این شاخص در ماهی کفال طلایی 2 درصد نمک (0.05±3.28 میلی گرم در 100 گرم) بود P<0.05)). در این تحقیق میزان نمک بر میزان آبچک ماهیان منجمد تاثیر داشت ((P<0.05, اما بر میزان پروتئین موجود در آبچک و ازت کل فرار تاثیری نداشت.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

    استناددهی

    APA: کپی

    ولایت زاده، محمد، نیلدار، امیر، و رضوی، سیدمحمدرضا. (1391). اثر نمک و نگهداری در شرایط انجماد بر میزان آبچک, پروتئین موجود در آبچک و ازت کل فرار در چهار گونه کفال طلایی (Liza aurata), اردک ماهی (Esox Lucius), کپور (Cyprinus carpio) و ماهی سفید (Rutilus frisii kutum) دریای خزر. آبزیان و شیلات، 3(11)، 51-58. SID. https://sid.ir/paper/219841/fa

    Vancouver: کپی

    ولایت زاده محمد، نیلدار امیر، رضوی سیدمحمدرضا. اثر نمک و نگهداری در شرایط انجماد بر میزان آبچک, پروتئین موجود در آبچک و ازت کل فرار در چهار گونه کفال طلایی (Liza aurata), اردک ماهی (Esox Lucius), کپور (Cyprinus carpio) و ماهی سفید (Rutilus frisii kutum) دریای خزر. آبزیان و شیلات[Internet]. 1391؛3(11):51-58. Available from: https://sid.ir/paper/219841/fa

    IEEE: کپی

    محمد ولایت زاده، امیر نیلدار، و سیدمحمدرضا رضوی، “اثر نمک و نگهداری در شرایط انجماد بر میزان آبچک, پروتئین موجود در آبچک و ازت کل فرار در چهار گونه کفال طلایی (Liza aurata), اردک ماهی (Esox Lucius), کپور (Cyprinus carpio) و ماهی سفید (Rutilus frisii kutum) دریای خزر،” آبزیان و شیلات، vol. 3، no. 11، pp. 51–58، 1391، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/219841/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button