APA:
کپیولایت زاده، محمد، نیلدار، امیر، و رضوی، سیدمحمدرضا. (1391). اثر نمک و نگهداری در شرایط انجماد بر میزان آبچک, پروتئین موجود در آبچک و ازت کل فرار در چهار گونه کفال طلایی (Liza aurata), اردک ماهی (Esox Lucius), کپور (Cyprinus carpio) و ماهی سفید (Rutilus frisii kutum) دریای خزر. آبزیان و شیلات، 3(11)، 51-58. SID. https://sid.ir/paper/219841/fa
Vancouver:
کپیولایت زاده محمد، نیلدار امیر، رضوی سیدمحمدرضا. اثر نمک و نگهداری در شرایط انجماد بر میزان آبچک, پروتئین موجود در آبچک و ازت کل فرار در چهار گونه کفال طلایی (Liza aurata), اردک ماهی (Esox Lucius), کپور (Cyprinus carpio) و ماهی سفید (Rutilus frisii kutum) دریای خزر. آبزیان و شیلات[Internet]. 1391؛3(11):51-58. Available from: https://sid.ir/paper/219841/fa
IEEE:
کپیمحمد ولایت زاده، امیر نیلدار، و سیدمحمدرضا رضوی، “اثر نمک و نگهداری در شرایط انجماد بر میزان آبچک, پروتئین موجود در آبچک و ازت کل فرار در چهار گونه کفال طلایی (Liza aurata), اردک ماهی (Esox Lucius), کپور (Cyprinus carpio) و ماهی سفید (Rutilus frisii kutum) دریای خزر،” آبزیان و شیلات، vol. 3، no. 11، pp. 51–58، 1391، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/219841/fa