مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

816
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

551
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

1

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

بررسی میزان آبچک و میزان پروتئین آن در ماهیان سنگسر معمولی (pomadasys kaakan)، گیش بزرگ (Caranx ignobilis)، ماهی گوازیم (Nemipterus japonicus) و آمور (Ctenopharyngodon idella) نگهداری شده در غلظت های 2 و 5 درصد نمک

صفحات

 صفحه شروع 1 | صفحه پایان 7

چکیده

 پروتئین ها مهم ترین ترکیبات بدن موجودات زنده بوده و تحت تاثیر عوامل محیطی مانند دما, شوری و pH هستند. این تحقیق به منظور اندازه گیری و مقایسه میزان آبچک و پروتئین موجود در آبچک ماهی سنگسر معمولی, گیش بزرگ, گوازیم و آمور در شرایط نگهداری بدون نمک, 2 و 5 درصد نمک در یخچال های خانگی با دمای 19- درجه سانتیگراد در سال 1388 انجام شد. 108 نمونه ماهی تهیه شد. اندازه گیری میزان آبچک با استفاده از دستگاه اسپکترومتر مدل Spectrometer T80 uv/lis PG Instruments و اندازه گیری درصد پروتئین آبچک از روش کلدال انجام شد. در این بررسی تجزیه و تحلیل داده ها به کمک نرم افزار SPSS17 انجام شد و میانگین داده ها به کمک آنالیز واریانس یکطرفه (ANOVA) با یکدیگر مقایسه شدند. بر اساس نتایج بالاترین میزان آبچک 50.43±14.56 گرم و پروتئین آبچک 3.40±1.17 درصد در ماهی سنگسر معمولی در شرایط نگهداری 5 درصد نمک و پایین ترین میزان آبچک 1.32±0.36 گرم در ماهی سنگسر معمولی در شرایط نگهداری بدون نمک مشاهده گردید. همچنین پایین ترین میزان پروتئین آبچک 2.75±0.46 درصد در ماهی سنگسر معمولی در شرایط نگهداری 2 درصد نمک بود. میزان نمک روی میزان آبچک تاثیر داشت (P<0.05) ولی بر روی میزان پروتئین آبچک تاثیری نداشت (P³0.05).

استنادها

ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    عسکری ساری، ابوالفضل، ولایت زاده، محمد، معرف، مهسا، مجدی نسب، سارا، صمدی، معصومه، و نبی زاده، شیرین. (1390). بررسی میزان آبچک و میزان پروتئین آن در ماهیان سنگسر معمولی (pomadasys kaakan), گیش بزرگ (Caranx ignobilis), ماهی گوازیم (Nemipterus japonicus) و آمور (Ctenopharyngodon idella) نگهداری شده در غلظت های 2 و 5 درصد نمک. پژوهش های علوم و فنون دریایی، 6(2)، 1-7. SID. https://sid.ir/paper/173976/fa

    Vancouver: کپی

    عسکری ساری ابوالفضل، ولایت زاده محمد، معرف مهسا، مجدی نسب سارا، صمدی معصومه، نبی زاده شیرین. بررسی میزان آبچک و میزان پروتئین آن در ماهیان سنگسر معمولی (pomadasys kaakan), گیش بزرگ (Caranx ignobilis), ماهی گوازیم (Nemipterus japonicus) و آمور (Ctenopharyngodon idella) نگهداری شده در غلظت های 2 و 5 درصد نمک. پژوهش های علوم و فنون دریایی[Internet]. 1390؛6(2):1-7. Available from: https://sid.ir/paper/173976/fa

    IEEE: کپی

    ابوالفضل عسکری ساری، محمد ولایت زاده، مهسا معرف، سارا مجدی نسب، معصومه صمدی، و شیرین نبی زاده، “بررسی میزان آبچک و میزان پروتئین آن در ماهیان سنگسر معمولی (pomadasys kaakan), گیش بزرگ (Caranx ignobilis), ماهی گوازیم (Nemipterus japonicus) و آمور (Ctenopharyngodon idella) نگهداری شده در غلظت های 2 و 5 درصد نمک،” پژوهش های علوم و فنون دریایی، vol. 6، no. 2، pp. 1–7، 1390، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/173976/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button