APA:
کپیعسکری ساری، ابوالفضل، ولایت زاده، محمد، معرف، مهسا، مجدی نسب، سارا، صمدی، معصومه، و نبی زاده، شیرین. (1390). بررسی میزان آبچک و میزان پروتئین آن در ماهیان سنگسر معمولی (pomadasys kaakan), گیش بزرگ (Caranx ignobilis), ماهی گوازیم (Nemipterus japonicus) و آمور (Ctenopharyngodon idella) نگهداری شده در غلظت های 2 و 5 درصد نمک. پژوهش های علوم و فنون دریایی، 6(2)، 1-7. SID. https://sid.ir/paper/173976/fa
Vancouver:
کپیعسکری ساری ابوالفضل، ولایت زاده محمد، معرف مهسا، مجدی نسب سارا، صمدی معصومه، نبی زاده شیرین. بررسی میزان آبچک و میزان پروتئین آن در ماهیان سنگسر معمولی (pomadasys kaakan), گیش بزرگ (Caranx ignobilis), ماهی گوازیم (Nemipterus japonicus) و آمور (Ctenopharyngodon idella) نگهداری شده در غلظت های 2 و 5 درصد نمک. پژوهش های علوم و فنون دریایی[Internet]. 1390؛6(2):1-7. Available from: https://sid.ir/paper/173976/fa
IEEE:
کپیابوالفضل عسکری ساری، محمد ولایت زاده، مهسا معرف، سارا مجدی نسب، معصومه صمدی، و شیرین نبی زاده، “بررسی میزان آبچک و میزان پروتئین آن در ماهیان سنگسر معمولی (pomadasys kaakan), گیش بزرگ (Caranx ignobilis), ماهی گوازیم (Nemipterus japonicus) و آمور (Ctenopharyngodon idella) نگهداری شده در غلظت های 2 و 5 درصد نمک،” پژوهش های علوم و فنون دریایی، vol. 6، no. 2، pp. 1–7، 1390، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/173976/fa