APA:
کپییونسی کردخیلی، حامد، کاظمی نجفی، سعید، بهروز، ربیع، و پیزی، آنتونیو. (1394). بررسی تغییرات ساختاری و خواص حرارتی لیگنین های کرافت و سودای اصلاح شده با گلی اکسال. جنگل و فرآورده های چوب (منابع طبیعی ایران)، 68(1)، 169-179. SID. https://sid.ir/paper/482762/fa
Vancouver:
کپییونسی کردخیلی حامد، کاظمی نجفی سعید، بهروز ربیع، پیزی آنتونیو. بررسی تغییرات ساختاری و خواص حرارتی لیگنین های کرافت و سودای اصلاح شده با گلی اکسال. جنگل و فرآورده های چوب (منابع طبیعی ایران)[Internet]. 1394؛68(1):169-179. Available from: https://sid.ir/paper/482762/fa
IEEE:
کپیحامد یونسی کردخیلی، سعید کاظمی نجفی، ربیع بهروز، و آنتونیو پیزی، “بررسی تغییرات ساختاری و خواص حرارتی لیگنین های کرافت و سودای اصلاح شده با گلی اکسال،” جنگل و فرآورده های چوب (منابع طبیعی ایران)، vol. 68، no. 1، pp. 169–179، 1394، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/482762/fa