APA:
کپیولی پورمطلق، ناصر، حامدموسویان، محمدتقی، و مرتضوی، سیدعلی. (1388). تاثیر بسته های محتوی نانوذرات نقره بر مشخصه های میکروبی و ظاهری زرشک در مقایسه با بسته های پلی اتیلن معمولی. پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران، 5(2 (نیمه دوم))، 75-87. SID. https://sid.ir/paper/485351/fa
Vancouver:
کپیولی پورمطلق ناصر، حامدموسویان محمدتقی، مرتضوی سیدعلی. تاثیر بسته های محتوی نانوذرات نقره بر مشخصه های میکروبی و ظاهری زرشک در مقایسه با بسته های پلی اتیلن معمولی. پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1388؛5(2 (نیمه دوم)):75-87. Available from: https://sid.ir/paper/485351/fa
IEEE:
کپیناصر ولی پورمطلق، محمدتقی حامدموسویان، و سیدعلی مرتضوی، “تاثیر بسته های محتوی نانوذرات نقره بر مشخصه های میکروبی و ظاهری زرشک در مقایسه با بسته های پلی اتیلن معمولی،” پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 5، no. 2 (نیمه دوم)، pp. 75–87، 1388، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/485351/fa