مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

551
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

165
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

بررسی مدل های ریاضی خشک شدن انگور بی دانه قرمز

صفحات

 صفحه شروع 71 | صفحه پایان 80

چکیده

 مدل های ریاضی خشک کردن محصولات در طراحی و بهینه سازی خشک کن ها و نیز برای کنترل مراحل عملیاتی آن ها موثر است. این مدل ها پدیده های خشک کردن را در یک روش واحد بدون توجه به مکانیسم های کنترل تشریح می کنند. در این تحقیق, تغییرات رطوبت انگور بی دانه قرمز در حین فرایند خشک شدن در شرایط مختلف با مدل های هندرسون و پابیس, دو جمله ای, لوییس, پیج, پیج اصلاح شده و تامسون برازش داده شد. در این آزمایش, دما در چهار سطح 50, 60, 70 و 80 درجه سانتی گراد, سرعت جا به جایی هوای گرم در سه سطح 1, 2 و 3 متر بر ثانیه و روش آماده سازی محصول در چهار سطح بدون آماده سازی, آماده سازی با آب داغ, آماده سازی با کربنات پتاسیم %5 و %0.4 روغن زیتون و آماده سازی با هیدروکسید سدیم %0.5 متغیر بود.نتایج نشان می دهد که مدل های دو جمله ای و پیج تغییر یافته, برازش قابل قبولی با مقدار رطوبت در حین فرایند خشک شدن دارند. 

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    غلامی پرشکوهی، محمد، رشیدی، مجید، و بهشتی، بابک. (1388). بررسی مدل های ریاضی خشک شدن انگور بی دانه قرمز. گیاه و زیست بوم، 5(19)، 71-80. SID. https://sid.ir/paper/485360/fa

    Vancouver: کپی

    غلامی پرشکوهی محمد، رشیدی مجید، بهشتی بابک. بررسی مدل های ریاضی خشک شدن انگور بی دانه قرمز. گیاه و زیست بوم[Internet]. 1388؛5(19):71-80. Available from: https://sid.ir/paper/485360/fa

    IEEE: کپی

    محمد غلامی پرشکوهی، مجید رشیدی، و بابک بهشتی، “بررسی مدل های ریاضی خشک شدن انگور بی دانه قرمز،” گیاه و زیست بوم، vol. 5، no. 19، pp. 71–80، 1388، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/485360/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button