APA:
کپیغلامی پرشکوهی، محمد، و رشیدی، مجید. (1388). تاثیر دما, سرعت جابجایی هوا و روش آماده سازی در فرآیند خشک شدن انگور بیدانه قرمز. علوم و صنایع غذایی ایران، 6(2)، 13-22. SID. https://sid.ir/paper/72476/fa
Vancouver:
کپیغلامی پرشکوهی محمد، رشیدی مجید. تاثیر دما, سرعت جابجایی هوا و روش آماده سازی در فرآیند خشک شدن انگور بیدانه قرمز. علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1388؛6(2):13-22. Available from: https://sid.ir/paper/72476/fa
IEEE:
کپیمحمد غلامی پرشکوهی، و مجید رشیدی، “تاثیر دما, سرعت جابجایی هوا و روش آماده سازی در فرآیند خشک شدن انگور بیدانه قرمز،” علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 6، no. 2، pp. 13–22، 1388، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/72476/fa