APA:
کپیخراسانی، س.، عزیزی، م.ح.، و اسحاقی، م.ر.. (1393). خصوصیات ریولوژی شکلات پسته. مجله بین المللی خشکبار، 5(1)، 0-0. SID. https://sid.ir/paper/487150/fa
Vancouver:
کپیخراسانی س.، عزیزی م.ح.، اسحاقی م.ر.. خصوصیات ریولوژی شکلات پسته. مجله بین المللی خشکبار[Internet]. 1393؛5(1):0-0. Available from: https://sid.ir/paper/487150/fa
IEEE:
کپیس. خراسانی، م.ح. عزیزی، و م.ر. اسحاقی، “خصوصیات ریولوژی شکلات پسته،” مجله بین المللی خشکبار، vol. 5، no. 1، pp. 0–0، 1393، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/487150/fa