APA:
کپیطایفه اشرفیه، نجوا، عزیزی، محمدحسین، تسلیمی، اقدس، محمدی فر، محمدامین، شوریده، مهری، و محمدی، مهرداد. (1393). تاثیر کلاژن هیدرولیز شده به عنوان جایگزین بخشی از کره کاکائو بر ویژگی های رئولوژیک و حسی شکلات شیری. علوم و صنایع غذایی ایران، 11(42)، 141-153. SID. https://sid.ir/paper/496472/fa
Vancouver:
کپیطایفه اشرفیه نجوا، عزیزی محمدحسین، تسلیمی اقدس، محمدی فر محمدامین، شوریده مهری، محمدی مهرداد. تاثیر کلاژن هیدرولیز شده به عنوان جایگزین بخشی از کره کاکائو بر ویژگی های رئولوژیک و حسی شکلات شیری. علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1393؛11(42):141-153. Available from: https://sid.ir/paper/496472/fa
IEEE:
کپینجوا طایفه اشرفیه، محمدحسین عزیزی، اقدس تسلیمی، محمدامین محمدی فر، مهری شوریده، و مهرداد محمدی، “تاثیر کلاژن هیدرولیز شده به عنوان جایگزین بخشی از کره کاکائو بر ویژگی های رئولوژیک و حسی شکلات شیری،” علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 11، no. 42، pp. 141–153، 1393، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/496472/fa