مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

1,241
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

413
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

تاثیر کلاژن هیدرولیز شده به عنوان جایگزین بخشی از کره کاکائو بر ویژگی های رئولوژیک و حسی شکلات شیری

صفحات

 صفحه شروع 141 | صفحه پایان 153

چکیده

 لطفا برای مشاهده متن چکیده به متن کامل (PDF) مراجعه فرمایید.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    طایفه اشرفیه، نجوا، عزیزی، محمدحسین، تسلیمی، اقدس، محمدی فر، محمدامین، شوریده، مهری، و محمدی، مهرداد. (1393). تاثیر کلاژن هیدرولیز شده به عنوان جایگزین بخشی از کره کاکائو بر ویژگی های رئولوژیک و حسی شکلات شیری. علوم و صنایع غذایی ایران، 11(42)، 141-153. SID. https://sid.ir/paper/496472/fa

    Vancouver: کپی

    طایفه اشرفیه نجوا، عزیزی محمدحسین، تسلیمی اقدس، محمدی فر محمدامین، شوریده مهری، محمدی مهرداد. تاثیر کلاژن هیدرولیز شده به عنوان جایگزین بخشی از کره کاکائو بر ویژگی های رئولوژیک و حسی شکلات شیری. علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1393؛11(42):141-153. Available from: https://sid.ir/paper/496472/fa

    IEEE: کپی

    نجوا طایفه اشرفیه، محمدحسین عزیزی، اقدس تسلیمی، محمدامین محمدی فر، مهری شوریده، و مهرداد محمدی، “تاثیر کلاژن هیدرولیز شده به عنوان جایگزین بخشی از کره کاکائو بر ویژگی های رئولوژیک و حسی شکلات شیری،” علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 11، no. 42، pp. 141–153، 1393، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/496472/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button