مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

697
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

122
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

تغییرات رشد و ترکیب اسیدهای آمینه لاروماهی سفید (Rutilus frisii kutum) در طول دوره تکامل لاروی

صفحات

 صفحه شروع 65 | صفحه پایان 78

چکیده

 این تحقیق به منظور بررسی تغییرات رشد و پروفیل اسید آمینه لارو ماهی سفید Rutilus frisii kutum در طول دوره تکامل لاروی ماهی صورت گرفت. برای این منظور از لاروهای حاصل از تکثیر مولدین ماهی سفید در مرکز تکثیر و پرورش ماهیان شهید رجائی ساری نمونه برداری دوره ای شد. نمونه برداری در روزهای 7 , 10, 15, 20, 25, 30, 35, 40 و 50 پس از تخم گشایی انجام گرفت. نتایج رشد نشان داد که میانگین (± انحراف استاندارد) طول ماهی سفید در روز اول و آخر پس از تخم گشایی بترتیب 8.47±0.02 و 35.34±0.41 میلیمتر و میانگین وزن (± انحراف استاندارد) آن بترتیب 4.02±0.01 میلی گرم و 483.33±1.11 میلی گرم بود. بررسی تغییرات ترکیب اسیدهای آمینه ماهی سفید در مراحل مختلف رشد و تکامل لاروی, از روز 7 تا روز 50 پس از تخم گشایی, نشان داد که ترکیب اسید آمینه های لارو ماهی سفید تغییرات معنی داری را از خود نشان می دهد. مقایسه ترکیب اسید آمینه لارو ماهی سفید و روتیفر همبستگی قوی و معنی داری را نشان می دهد, اما در مقایسه با روتیفر, ضریب همبستگی غذای خشک بالاتر بود. این نتایج نشان دادند که ظاهرا هیچ عدم تعادل عمده و مهمی در پروفیل اسید آمینه های ضروری جیره غذایی لارو ماهی وجود نداشت با این وجود ضریب همبستگی پایین تر روتیفر نسبت به غذای خشک نشان داد که روتیفر از نظر اسید آمینه های ضروری دارای توازن و تعادل کمتری بود. در طول این مطالعه اسید آمینه های متیونین, لیزین, آرژنین, ترئونین و هیستیدین بعنوان اسیدهای آمینه محدود کننده ظاهر شدند و بیشترین تفاوت بین ترکیب اسید آمینه لارو و غذای مصرفی را از خود نشان دادند.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    خسروی بختیاروندی، ندا، عابدیان کناری، عبدالمحمد، محمدنظری، رجب، و مخدومی، چنگیز. (1391). تغییرات رشد و ترکیب اسیدهای آمینه لاروماهی سفید (Rutilus frisii kutum) در طول دوره تکامل لاروی. مجله علمی شیلات ایران (فارسی)، 21(1 (مسلسل 78))، 65-78. SID. https://sid.ir/paper/4874/fa

    Vancouver: کپی

    خسروی بختیاروندی ندا، عابدیان کناری عبدالمحمد، محمدنظری رجب، مخدومی چنگیز. تغییرات رشد و ترکیب اسیدهای آمینه لاروماهی سفید (Rutilus frisii kutum) در طول دوره تکامل لاروی. مجله علمی شیلات ایران (فارسی)[Internet]. 1391؛21(1 (مسلسل 78)):65-78. Available from: https://sid.ir/paper/4874/fa

    IEEE: کپی

    ندا خسروی بختیاروندی، عبدالمحمد عابدیان کناری، رجب محمدنظری، و چنگیز مخدومی، “تغییرات رشد و ترکیب اسیدهای آمینه لاروماهی سفید (Rutilus frisii kutum) در طول دوره تکامل لاروی،” مجله علمی شیلات ایران (فارسی)، vol. 21، no. 1 (مسلسل 78)، pp. 65–78، 1391، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/4874/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button