APA:
کپیرمضانی، احمد، و جلالی، امیرهوشنگ. (1393). تاثیر روش های آماده سازی بستر بر عملکرد, اجزاء عملکرد و مقدار آب مصرفی سه رقم برنج (.Oryza sativa L) در استان اصفهان. تولید فرآوری محصولات زراعی و باغی، 4(14)، 11-21. SID. https://sid.ir/paper/487468/fa
Vancouver:
کپیرمضانی احمد، جلالی امیرهوشنگ. تاثیر روش های آماده سازی بستر بر عملکرد, اجزاء عملکرد و مقدار آب مصرفی سه رقم برنج (.Oryza sativa L) در استان اصفهان. تولید فرآوری محصولات زراعی و باغی[Internet]. 1393؛4(14):11-21. Available from: https://sid.ir/paper/487468/fa
IEEE:
کپیاحمد رمضانی، و امیرهوشنگ جلالی، “تاثیر روش های آماده سازی بستر بر عملکرد, اجزاء عملکرد و مقدار آب مصرفی سه رقم برنج (.Oryza sativa L) در استان اصفهان،” تولید فرآوری محصولات زراعی و باغی، vol. 4، no. 14، pp. 11–21، 1393، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/487468/fa