Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

694
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

164
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

تاثیرات اضافه نمودن ویتامین D در جیره غذایی بچه ماهیان قزل آلای رنگین کمان، Oncorhynchus mykiss با تاکید بر متابولیسم کلسیم

صفحات

 صفحه شروع 87 | صفحه پایان 92

چکیده

 ویتامین D با متابولیسم کلسیم و فسفر در ارتباط بوده و در جذب و رسوب مواد معدنی در استخوان موثر است. ماهیان تنها قادر به استفاده از ویتامین D3 می باشند و کول کلسیفرول شکلی است که به جیره غذایی ماهی ها اضافه می شود. این پژوهش روی 120 عدد بچه ماهی قزل آلای رنگین کمان با میانگین وزنی 3 گرم به مدت 8 هفته در 12 تانک فایبرگلاس با تراکم 10 عدد بچه ماهی در هر تانک برای تعیین تاثیرات سطوح مختلف ویتامین D در متابولیسم کلسیم در 9 تیمار غذایی و تیمار شاهد صورت گرفت. نتایج نشان داد که افزایش مقادیر ویتامین D3 به جیره غذایی باعث افزایش فسفر و کلسیم پلاسما خون و کلسیم استخوان و کلسیم بافت عضله و آلکالین فسفاتاز می شود. در این پژوهش, ویتامین D منجر به رشد و استحکام استخوان ها, کاهش بروز ناهنجاری های استخوانی, رشد و تغذیه بهتر آبزی و در نهایت تولید یک ماده غذایی بسیار مناسب در زندگی انسان می گردد.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    دهقان زاده، سجاد، زمینی، عباسعلی، و خارا، حسین. (1393). تاثیرات اضافه نمودن ویتامین D در جیره غذایی بچه ماهیان قزل آلای رنگین کمان, Oncorhynchus mykiss با تاکید بر متابولیسم کلسیم. فن آوریهای نوین در توسعه آبزی پروری (شیلات)، 8(1 (پیاپی 29))، 87-92. SID. https://sid.ir/paper/489711/fa

    Vancouver: کپی

    دهقان زاده سجاد، زمینی عباسعلی، خارا حسین. تاثیرات اضافه نمودن ویتامین D در جیره غذایی بچه ماهیان قزل آلای رنگین کمان, Oncorhynchus mykiss با تاکید بر متابولیسم کلسیم. فن آوریهای نوین در توسعه آبزی پروری (شیلات)[Internet]. 1393؛8(1 (پیاپی 29)):87-92. Available from: https://sid.ir/paper/489711/fa

    IEEE: کپی

    سجاد دهقان زاده، عباسعلی زمینی، و حسین خارا، “تاثیرات اضافه نمودن ویتامین D در جیره غذایی بچه ماهیان قزل آلای رنگین کمان, Oncorhynchus mykiss با تاکید بر متابولیسم کلسیم،” فن آوریهای نوین در توسعه آبزی پروری (شیلات)، vol. 8، no. 1 (پیاپی 29)، pp. 87–92، 1393، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/489711/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا