Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

619
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

382
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

بررسی اثر روش عمل آوری مخلوط بر برخی از شاخص های میکروبی در گوشت شتر

صفحات

 صفحه شروع 53 | صفحه پایان 58

چکیده

 لطفا برای مشاهده متن چکیده به متن کامل (PDF) مراجعه فرمایید.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    مرزبان عباس آبادی، بهرخ، قیصری، حمیدرضا، و فیروزی، رویا. (1393). بررسی اثر روش عمل آوری مخلوط بر برخی از شاخص های میکروبی در گوشت شتر. علوم و صنایع غذایی ایران، 11(43)، 53-58. SID. https://sid.ir/paper/489935/fa

    Vancouver: کپی

    مرزبان عباس آبادی بهرخ، قیصری حمیدرضا، فیروزی رویا. بررسی اثر روش عمل آوری مخلوط بر برخی از شاخص های میکروبی در گوشت شتر. علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1393؛11(43):53-58. Available from: https://sid.ir/paper/489935/fa

    IEEE: کپی

    بهرخ مرزبان عباس آبادی، حمیدرضا قیصری، و رویا فیروزی، “بررسی اثر روش عمل آوری مخلوط بر برخی از شاخص های میکروبی در گوشت شتر،” علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 11، no. 43، pp. 53–58، 1393، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/489935/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا