APA:
کپیمرزبان عباس آبادی، بهرخ، قیصری، حمیدرضا، و فیروزی، رویا. (1393). بررسی اثر روش عمل آوری مخلوط بر برخی از شاخص های میکروبی در گوشت شتر. علوم و صنایع غذایی ایران، 11(43)، 53-58. SID. https://sid.ir/paper/489935/fa
Vancouver:
کپیمرزبان عباس آبادی بهرخ، قیصری حمیدرضا، فیروزی رویا. بررسی اثر روش عمل آوری مخلوط بر برخی از شاخص های میکروبی در گوشت شتر. علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1393؛11(43):53-58. Available from: https://sid.ir/paper/489935/fa
IEEE:
کپیبهرخ مرزبان عباس آبادی، حمیدرضا قیصری، و رویا فیروزی، “بررسی اثر روش عمل آوری مخلوط بر برخی از شاخص های میکروبی در گوشت شتر،” علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 11، no. 43، pp. 53–58، 1393، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/489935/fa