APA:
کپینظری مقدم، مرضیه، رحیمی، ابراهیم، و شاکریان، امیر. (1396). بررسی آلودگی سالمونلایی گوشت شتر در مراحل مختلف کشتار در کشتارگاه. میکروب شناسی مواد غذایی، 4(2)، 29-36. SID. https://sid.ir/paper/250679/fa
Vancouver:
کپینظری مقدم مرضیه، رحیمی ابراهیم، شاکریان امیر. بررسی آلودگی سالمونلایی گوشت شتر در مراحل مختلف کشتار در کشتارگاه. میکروب شناسی مواد غذایی[Internet]. 1396؛4(2):29-36. Available from: https://sid.ir/paper/250679/fa
IEEE:
کپیمرضیه نظری مقدم، ابراهیم رحیمی، و امیر شاکریان، “بررسی آلودگی سالمونلایی گوشت شتر در مراحل مختلف کشتار در کشتارگاه،” میکروب شناسی مواد غذایی، vol. 4، no. 2، pp. 29–36، 1396، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/250679/fa