APA:
کپیصفری، رضا، و یعقوب زاده، زهرا. (1394). ارزیابی ارزش غذایی پنیرماهی تولید شده از ماهی فیتوفاگ Hypopthalmichthys molitrix. پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران، 11(4)، 485-495. SID. https://sid.ir/paper/491164/fa
Vancouver:
کپیصفری رضا، یعقوب زاده زهرا. ارزیابی ارزش غذایی پنیرماهی تولید شده از ماهی فیتوفاگ Hypopthalmichthys molitrix. پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1394؛11(4):485-495. Available from: https://sid.ir/paper/491164/fa
IEEE:
کپیرضا صفری، و زهرا یعقوب زاده، “ارزیابی ارزش غذایی پنیرماهی تولید شده از ماهی فیتوفاگ Hypopthalmichthys molitrix،” پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 11، no. 4، pp. 485–495، 1394، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/491164/fa