APA:
کپیجاویدی، فاطمه، رضوی، سیدمحمدعلی، مظاهری تهرانی، مصطفی، و عماده زاده، بهاره. (1394). مقاله کوتاه: تاثیر صمغ های گوار و دانه ریحان بر ویژگی های فیزیکی بستنی نیم چرب و کم چرب. پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران، 11(5)، 694-706. SID. https://sid.ir/paper/491774/fa
Vancouver:
کپیجاویدی فاطمه، رضوی سیدمحمدعلی، مظاهری تهرانی مصطفی، عماده زاده بهاره. مقاله کوتاه: تاثیر صمغ های گوار و دانه ریحان بر ویژگی های فیزیکی بستنی نیم چرب و کم چرب. پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1394؛11(5):694-706. Available from: https://sid.ir/paper/491774/fa
IEEE:
کپیفاطمه جاویدی، سیدمحمدعلی رضوی، مصطفی مظاهری تهرانی، و بهاره عماده زاده، “مقاله کوتاه: تاثیر صمغ های گوار و دانه ریحان بر ویژگی های فیزیکی بستنی نیم چرب و کم چرب،” پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 11، no. 5، pp. 694–706، 1394، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/491774/fa