APA:
کپیدانش، عرفان، جوینده، حسین، و گودرزی، مصطفی. (1396). تاثیر ایزوله پروتئینی آب پنیر بر ویژگی های فیزیکی, رئولوژیکی و بافت بستنی نیم چرب. نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی)، 9(4)، 145-153. SID. https://sid.ir/paper/502466/fa
Vancouver:
کپیدانش عرفان، جوینده حسین، گودرزی مصطفی. تاثیر ایزوله پروتئینی آب پنیر بر ویژگی های فیزیکی, رئولوژیکی و بافت بستنی نیم چرب. نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی)[Internet]. 1396؛9(4):145-153. Available from: https://sid.ir/paper/502466/fa
IEEE:
کپیعرفان دانش، حسین جوینده، و مصطفی گودرزی، “تاثیر ایزوله پروتئینی آب پنیر بر ویژگی های فیزیکی, رئولوژیکی و بافت بستنی نیم چرب،” نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی)، vol. 9، no. 4، pp. 145–153، 1396، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/502466/fa