APA:
کپیفروزنده، فاطمه، مفتون آزاد، ندا، فرحناکی، عسگر، و حسینی، سیدابراهیم. (1393). مطالعه تاثیر دما و غلظت هیدروکلوئید بر ویژگی های رئولوژیک کنسانتره آب انجیر با استفاده از روش پاسخ سطحی. علوم و صنایع غذایی ایران، 11(42)، 95-105. SID. https://sid.ir/paper/495872/fa
Vancouver:
کپیفروزنده فاطمه، مفتون آزاد ندا، فرحناکی عسگر، حسینی سیدابراهیم. مطالعه تاثیر دما و غلظت هیدروکلوئید بر ویژگی های رئولوژیک کنسانتره آب انجیر با استفاده از روش پاسخ سطحی. علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1393؛11(42):95-105. Available from: https://sid.ir/paper/495872/fa
IEEE:
کپیفاطمه فروزنده، ندا مفتون آزاد، عسگر فرحناکی، و سیدابراهیم حسینی، “مطالعه تاثیر دما و غلظت هیدروکلوئید بر ویژگی های رئولوژیک کنسانتره آب انجیر با استفاده از روش پاسخ سطحی،” علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 11، no. 42، pp. 95–105، 1393، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/495872/fa