2558
نتیجه یافت شد
اعمال فیلتر
تعداد صفحات
انتقال به صفحه
آرشیو
سال
1402 - 1383
دوره(شماره)
مشاهده شمارگان
مقاله نشریه
دانلود
نسخه انگلیسی
بررسی اثر کتیرا بر خواص کیفی کیک اسفنجی
حاج محمدی اعظم | کرامت جواد | حجت الاسلامی محمد | مولوی هومان
علوم و صنایع غذایی ایران
سال:
دوره:
شماره:
صفحات:
استنادات:
بازدید:
دانلود:
لطفا برای مشاهده متن چکیده به متن کامل (PDF) مراجعه فرمایید.
بیشتر
بازدید 891
بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی و رئولوژیکی عصاره سبوس برنج
رئیسی فاطمه | رضوی سیدهادی | حجت الاسلامی محمد | محمدیان مهران
بازدید 931
بررسی ویژگی های حسی و پارامترهای رنگی پاستیل میوه ای بر پایه پوره طالبی
خلیلیان صفیه | شهیدی فخری | الهی محمد | محبی محبت
بازدید 579
تاثیر عوامل بصری و اطلاعاتی بسته بندی بر گرایش به خرید مجدد مواد غذایی
موتمنی علیرضا | مرادی هادی | همتی امین | هاشم زاده آناهیتا | مرادی وحید
بازدید 870
مدل سازی و بهینه سازی خصوصیات بافتی سس مایونز کم کالری حاوی زانتان، گوار و نشاسته ذرت پری ژلاتینه به عنوان جانشین چربی
رحمتی نازنین فاطمه | مظاهری تهرانی مصطفی | کوچکی آرش
بازدید 841
بهینه سازی مقاوم فرآیند تولید ماست تغلیظ شده تقلیدی بر پایه روش های موجود در طراحی آزمایش ها و تصمیم گیری چند معیاره
برادران کاظم زاده رضا | سلماس نیا علی | کوهستانی بهنوش
بازدید 484
ارزیابی کارایی روش تیتراسیون فرمل در تعیین میزان ماده خشک بدون چربی شیر در بستنی
شکرفروش سیدشهرام | ابهری خدیجه
بازدید 843
بررسی اثر امولسیفایرهای (E471، داتم و سیترم) و زمان تخمیر نهایی بر کاهش بیاتی و بهبود خواص فیزیکی نان بربری ترکیبی (گندم - سیب زمینی)
قیافه داوودی مهدی | صحرائیان بهاره | نقی پور فریبا | کریمی مهدی | شیخ الاسلامی زهرا
بازدید 924
مطالعه تاثیر دما و غلظت هیدروکلوئید بر ویژگی های رئولوژیک کنسانتره آب انجیر با استفاده از روش پاسخ سطحی
فروزنده فاطمه | مفتون آزاد ندا | فرحناکی عسگر | حسینی سیدابراهیم
بازدید 501
بررسی اثر ترکیبات مکمل بر زنده مانی باکتری ها در پودر ماست پروبیوتیک
ایزدی معصومه | اسکندری محمدهادی | نیاکوثری مهرداد | شکرفروش سیدشهرام | حنیف پور محمدامین | ایزدی زهرا
بازدید 656
خصوصیات کیفی پودر پروتئینی تهیه شده به روش انجماد خشک از سوریمی و گوشت چرخ شده ماهی کپور معمولی (Cyprinus carpio)
باقری مفیدی مهرنوش | جعفرپور سیدعلی | معتمدزادگان علی
بازدید 486
بررسی تاثیر صمغ بومی بالنگو شیرازی (Lallemantiaroyleana) بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی و حسی نان بربری نیمه حجیم بدون گلوتن سورگوم
صحرائیان بهاره | کریمی مهدی | حبیبی نجفی محمدباقر | حدادخداپرست محمدحسین | قیافه داوودی مهدی | شیخ الاسلامی زهرا | نقی پور فریبا
بازدید 559
تاثیر کلاژن هیدرولیز شده به عنوان جایگزین بخشی از کره کاکائو بر ویژگی های رئولوژیک و حسی شکلات شیری
طایفه اشرفیه نجوا | عزیزی محمدحسین | تسلیمی اقدس | محمدی فر محمدامین | شوریده مهری | محمدی مهرداد
بازدید 1252