2558
نتیجه یافت شد
اعمال فیلتر
تعداد صفحات
انتقال به صفحه
آرشیو
سال
دوره(شماره)
مشاهده شمارگان
مقاله نشریه
دانلود
نسخه انگلیسی
بررسی اثر کتیرا بر خواص کیفی کیک اسفنجی
حاج محمدی اعظم | کرامت جواد | حجت الاسلامی محمد | مولوی هومان
علوم و صنایع غذایی ایران
سال:
دوره:
شماره:
صفحات:
استنادات:
بازدید:
دانلود:
لطفا برای مشاهده متن چکیده به متن کامل (PDF) مراجعه فرمایید.
بیشتر
بازدید 881
بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی و رئولوژیکی عصاره سبوس برنج
رئیسی فاطمه | رضوی سیدهادی | حجت الاسلامی محمد | محمدیان مهران
بازدید 922
بررسی ویژگی های حسی و پارامترهای رنگی پاستیل میوه ای بر پایه پوره طالبی
خلیلیان صفیه | شهیدی فخری | الهی محمد | محبی محبت
بازدید 575
تاثیر عوامل بصری و اطلاعاتی بسته بندی بر گرایش به خرید مجدد مواد غذایی
موتمنی علیرضا | مرادی هادی | همتی امین | هاشم زاده آناهیتا | مرادی وحید
بازدید 863
مدل سازی و بهینه سازی خصوصیات بافتی سس مایونز کم کالری حاوی زانتان، گوار و نشاسته ذرت پری ژلاتینه به عنوان جانشین چربی
رحمتی نازنین فاطمه | مظاهری تهرانی مصطفی | کوچکی آرش
بازدید 839
بهینه سازی مقاوم فرآیند تولید ماست تغلیظ شده تقلیدی بر پایه روش های موجود در طراحی آزمایش ها و تصمیم گیری چند معیاره
برادران کاظم زاده رضا | سلماس نیا علی | کوهستانی بهنوش
بازدید 479
ارزیابی کارایی روش تیتراسیون فرمل در تعیین میزان ماده خشک بدون چربی شیر در بستنی
شکرفروش سیدشهرام | ابهری خدیجه
بازدید 843
بررسی اثر امولسیفایرهای (E471، داتم و سیترم) و زمان تخمیر نهایی بر کاهش بیاتی و بهبود خواص فیزیکی نان بربری ترکیبی (گندم - سیب زمینی)
قیافه داوودی مهدی | صحرائیان بهاره | نقی پور فریبا | کریمی مهدی | شیخ الاسلامی زهرا
بازدید 919
مطالعه تاثیر دما و غلظت هیدروکلوئید بر ویژگی های رئولوژیک کنسانتره آب انجیر با استفاده از روش پاسخ سطحی
فروزنده فاطمه | مفتون آزاد ندا | فرحناکی عسگر | حسینی سیدابراهیم
بازدید 499
بررسی اثر ترکیبات مکمل بر زنده مانی باکتری ها در پودر ماست پروبیوتیک
ایزدی معصومه | اسکندری محمدهادی | نیاکوثری مهرداد | شکرفروش سیدشهرام | حنیف پور محمدامین | ایزدی زهرا
بازدید 645
خصوصیات کیفی پودر پروتئینی تهیه شده به روش انجماد خشک از سوریمی و گوشت چرخ شده ماهی کپور معمولی (Cyprinus carpio)
باقری مفیدی مهرنوش | جعفرپور سیدعلی | معتمدزادگان علی
بازدید 481
بررسی تاثیر صمغ بومی بالنگو شیرازی (Lallemantiaroyleana) بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی و حسی نان بربری نیمه حجیم بدون گلوتن سورگوم
صحرائیان بهاره | کریمی مهدی | حبیبی نجفی محمدباقر | حدادخداپرست محمدحسین | قیافه داوودی مهدی | شیخ الاسلامی زهرا | نقی پور فریبا
بازدید 547
تاثیر کلاژن هیدرولیز شده به عنوان جایگزین بخشی از کره کاکائو بر ویژگی های رئولوژیک و حسی شکلات شیری
طایفه اشرفیه نجوا | عزیزی محمدحسین | تسلیمی اقدس | محمدی فر محمدامین | شوریده مهری | محمدی مهرداد
بازدید 1241