مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

771
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

291
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

مدل سازی پارامترهای کیفی توت سفید در فرآیند خشک شدن با استفاده از شبکه عصبی مصنوعی

صفحات

 صفحه شروع 9 | صفحه پایان 18

چکیده

توت سفید یکی از میوه های سرشار از قند مفید بوده و از راه های نگه داری این محصول خشک کردن می باشد. امروزه شبکه های عصبی مصنوعی در مدل سازی خشک کردن در حال رشد و توسعه است. پژوهش حاضر با هدف مدل سازی کیفیت خشک شدن توت سفید توسط شبکه عصبی انجام گردید. آزمایش های خشک کردن توسط خشک کن جریان هوای داغ در دو رطوبت اولیه (1±85% و 1±80%) و در سه دمای 50, 60 و 70 درجه سلسیوس و سه جریان هوای 1.5, 2 و 2.5 متر بر ثانیه در رطوبت هوای ثابت خشک گردید. به منظور مدل سازی از شبکه عصبی چند لایه (MLP) با توابع آستانه مختلف و تعداد نورون مختلف و الگوریتم آموزش (trainlm) برای آموزش شبکه ها استفاده گردید. نتایج نشان داد که شبکه عصبی با ساختار (3-8-3) با توابع آستانه لگاریتمی و تانژانت سیگموئید با ضریب تعیین (0.9998) و مقدار میانگین مربعات خطا (0.00002) در مقایسه با سایر ساختارهای شبکه, نتایج بهتری را ارائه می کند.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    اصغری، محمدرضا، ابراهیمی، رحیم، حسین زاده، بهرام، و قنبریان، داوود. (1396). مدل سازی پارامترهای کیفی توت سفید در فرآیند خشک شدن با استفاده از شبکه عصبی مصنوعی. مهندسی بیوسیستم ایران (علوم کشاورزی ایران)، 48(1)، 9-18. SID. https://sid.ir/paper/496636/fa

    Vancouver: کپی

    اصغری محمدرضا، ابراهیمی رحیم، حسین زاده بهرام، قنبریان داوود. مدل سازی پارامترهای کیفی توت سفید در فرآیند خشک شدن با استفاده از شبکه عصبی مصنوعی. مهندسی بیوسیستم ایران (علوم کشاورزی ایران)[Internet]. 1396؛48(1):9-18. Available from: https://sid.ir/paper/496636/fa

    IEEE: کپی

    محمدرضا اصغری، رحیم ابراهیمی، بهرام حسین زاده، و داوود قنبریان، “مدل سازی پارامترهای کیفی توت سفید در فرآیند خشک شدن با استفاده از شبکه عصبی مصنوعی،” مهندسی بیوسیستم ایران (علوم کشاورزی ایران)، vol. 48، no. 1، pp. 9–18، 1396، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/496636/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button