APA:
کپیاصغری، محمدرضا، ابراهیمی، رحیم، حسین زاده، بهرام، و قنبریان، داوود. (1396). مدل سازی پارامترهای کیفی توت سفید در فرآیند خشک شدن با استفاده از شبکه عصبی مصنوعی. مهندسی بیوسیستم ایران (علوم کشاورزی ایران)، 48(1)، 9-18. SID. https://sid.ir/paper/496636/fa
Vancouver:
کپیاصغری محمدرضا، ابراهیمی رحیم، حسین زاده بهرام، قنبریان داوود. مدل سازی پارامترهای کیفی توت سفید در فرآیند خشک شدن با استفاده از شبکه عصبی مصنوعی. مهندسی بیوسیستم ایران (علوم کشاورزی ایران)[Internet]. 1396؛48(1):9-18. Available from: https://sid.ir/paper/496636/fa
IEEE:
کپیمحمدرضا اصغری، رحیم ابراهیمی، بهرام حسین زاده، و داوود قنبریان، “مدل سازی پارامترهای کیفی توت سفید در فرآیند خشک شدن با استفاده از شبکه عصبی مصنوعی،” مهندسی بیوسیستم ایران (علوم کشاورزی ایران)، vol. 48، no. 1، pp. 9–18، 1396، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/496636/fa