APA:
کپیبرزگرخاندوزی، محمد، شریفی ثانی، مصطفی، اکرمی، رضا، و چیت ساز، حسین. (1393). تاثیر استفاده از پودر پیاز (Allium cepa) در جیره بر رشد, ترکیب لاشه و برخی شاخص های خونی ماهی کپور معمولی (Cyprinus carpio Linnaeus, 1758). پژوهش های ماهی شناسی کاربردی، 2(2)، 65-78. SID. https://sid.ir/paper/497397/fa
Vancouver:
کپیبرزگرخاندوزی محمد، شریفی ثانی مصطفی، اکرمی رضا، چیت ساز حسین. تاثیر استفاده از پودر پیاز (Allium cepa) در جیره بر رشد, ترکیب لاشه و برخی شاخص های خونی ماهی کپور معمولی (Cyprinus carpio Linnaeus, 1758). پژوهش های ماهی شناسی کاربردی[Internet]. 1393؛2(2):65-78. Available from: https://sid.ir/paper/497397/fa
IEEE:
کپیمحمد برزگرخاندوزی، مصطفی شریفی ثانی، رضا اکرمی، و حسین چیت ساز، “تاثیر استفاده از پودر پیاز (Allium cepa) در جیره بر رشد, ترکیب لاشه و برخی شاخص های خونی ماهی کپور معمولی (Cyprinus carpio Linnaeus, 1758)،” پژوهش های ماهی شناسی کاربردی، vol. 2، no. 2، pp. 65–78، 1393، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/497397/fa