مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

981
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

258
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

اثرات ضد میکروبی عصاره الکلی زنجبیل (Zingiber officinale) بر برخی باکتری های بیماری زای آبزیان

صفحات

 صفحه شروع 59 | صفحه پایان 67

چکیده

 وقوع بیماری ها یک فاکتور محدود کننده در مزارع پرورش ماهی محسوب می شود. تعداد زیادی از گیاهان به عنوان گیاهان دارویی سنتی برای درمان و کنترل بیماری ها به کار می رود. یکی از این گیاهان زنجبیل است. در این مطالعه اثرات ضد باکتریایی عصاره الکلی گیاه زنجبیل بر شش باکتری شاخص گرم مثبت و گرم منفی Vibrio alginolyticus, Vibrio parahemolyticus, Micrococcus luteus, Staphylococcus epidermicus, Bacillus cereus و Stereptococcus zoo epidermicus بررسی شد. عصاره گیری از ریزوم گیاه زنجبیل توسط اتانول 80 درجه در آزمایشگاه انجام گرفت. برای ارزیابی اثرات ضد میکروبی عصاره زنجبیل, تست انتشار در آگار به روش دیسک بر باکتری های مورد مطالعه انجام پذیرفت. حداقل غلظت مهاری (MIC) و حداقل غلظت باکتری کشی (MBC), توسط روش رقیق سازی سریالی و با استفاده از محیط کشت مایع در میکروپلیت های 96 خانه ای تعیین گردید. نتایج نشان داد که عصاره الکلی زنجبیل بر رشد و همچنین کشندگی تمامی سویه های باکتریایی مورد اشاره اثر داشت. بیشترین اثر باکتری کشی و بازدارندگی از رشد, بر باکتری V. alginolyticus و کمترین اثر بر باکتری V. parahemolyticus مشاهده گردید.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    اسدی، طیبه، زنگویی، نسیم، موسوی، سیدمحمد، ذاکری، محمد، و بتوندی، زیبا. (1394). اثرات ضد میکروبی عصاره الکلی زنجبیل (Zingiber officinale) بر برخی باکتری های بیماری زای آبزیان. پژوهش های ماهی شناسی کاربردی، 3(2)، 59-67. SID. https://sid.ir/paper/497411/fa

    Vancouver: کپی

    اسدی طیبه، زنگویی نسیم، موسوی سیدمحمد، ذاکری محمد، بتوندی زیبا. اثرات ضد میکروبی عصاره الکلی زنجبیل (Zingiber officinale) بر برخی باکتری های بیماری زای آبزیان. پژوهش های ماهی شناسی کاربردی[Internet]. 1394؛3(2):59-67. Available from: https://sid.ir/paper/497411/fa

    IEEE: کپی

    طیبه اسدی، نسیم زنگویی، سیدمحمد موسوی، محمد ذاکری، و زیبا بتوندی، “اثرات ضد میکروبی عصاره الکلی زنجبیل (Zingiber officinale) بر برخی باکتری های بیماری زای آبزیان،” پژوهش های ماهی شناسی کاربردی، vol. 3، no. 2، pp. 59–67، 1394، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/497411/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button