APA:
کپییوسفی کلاریکلایی، کاظم، مروج، حسین، حسینی، سیدعبداله، و پاکدل، عباس. (1394). اثرات سطوح اسیدهای آمینه و روش های خوراک دهی بر عملکرد و خصوصیات لاشه جوجه های گوشتی سویه آرین. علوم دامی (پژوهش و سازندگی)، -(107)، 147-160. SID. https://sid.ir/paper/499570/fa
Vancouver:
کپییوسفی کلاریکلایی کاظم، مروج حسین، حسینی سیدعبداله، پاکدل عباس. اثرات سطوح اسیدهای آمینه و روش های خوراک دهی بر عملکرد و خصوصیات لاشه جوجه های گوشتی سویه آرین. علوم دامی (پژوهش و سازندگی)[Internet]. 1394؛-(107):147-160. Available from: https://sid.ir/paper/499570/fa
IEEE:
کپیکاظم یوسفی کلاریکلایی، حسین مروج، سیدعبداله حسینی، و عباس پاکدل، “اثرات سطوح اسیدهای آمینه و روش های خوراک دهی بر عملکرد و خصوصیات لاشه جوجه های گوشتی سویه آرین،” علوم دامی (پژوهش و سازندگی)، vol. -، no. 107، pp. 147–160، 1394، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/499570/fa