مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

651
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

0
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

تاثیر میزان انرژی و نوع الگوی اسیدهای آمینه جیره بر عملکرد تولیدی جوجه های گوشتی

صفحات

 صفحه شروع 1059 | صفحه پایان 1066

چکیده

 این آزمایش برای بررسی تاثیر سطح انرژی جیره و الگوی اسیدهای آمینه بر اساس احتیاجات توصیه شده انجمن ملی تحقیقات و تغذیه مرحله ای بر عملکرد تولیدی, خصوصیات لاشه و کیفیت بستر جوجه های گوشتی صورت گرفت. برای این منظور یک آزمایش فاکوریل 2´3 در قالب طرح کاملا تصادفی انجام شد. عامل اول غلظت انرژی جیره و متشکل از 2 سطح انرژی (3100 و 2900 کیلوکالری/ کیلوگرم) و عامل دوم الگوی اسیدهای آمینه متشکل از 3 سطح بود. الگوی اول اسید آمینه بر اساس مقادیر توصیه شده انجمن ملی تحقیقات و الگوی دوم بر اساس مقادیر توصیه شده تغذیه مرحله ای بود. الگوی سوم اسید آمینه بدین صورت تهیه شد که جوجه ها در دوره آغازین (0 تا 21 روزگی) بر اساس الگوی توصیه شده انجمن ملی تحقیقات و در دوره رشد (22 تا 42 روزگی) بر اساس مقادیر توصیه شده تغذیه مرحله ای, تغذیه شدند. سطح انرژی جیره بر عملکرد تولیدی, درصد ازت بیشتر و مقدار چربی حفره بطنی تاثیر معنی دار (P<0.05) و بر سایر ترکیبات لاشه اثر معنی دار نداشت (P>0.05). الگوی اسیدهای آمینه بر عملکرد تولیدی و خصوصیات لاشه تاثیر معنی داری نداشت (P>0.05). مقدار پروتئین مصرفی و درصد ازت بستر جوجه های تغذیه شده بر اساس الگوی اسیدهای آمینه تغذیه مرحله ای نسبت به انجمن ملی تحقیقات پایین تر بود (P<0.05). کاهش جزیی هزینه هر کیلوگرم گوشت تولیدی در روش تغذیه مرحله ای نسبت به انجمن ملی تحقیقات بیانگر این واقعیت است که در صورت استفاده از روش تغذیه مرحله ای هزینه تولید هر کیلوگرم گوشت ممکن است کاهش یابد.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

    استناددهی

    APA: کپی

    دستار، بهروز، مصطفی لو، یوسف، و حسنی، سعید. (1385). تاثیر میزان انرژی و نوع الگوی اسیدهای آمینه جیره بر عملکرد تولیدی جوجه های گوشتی. علوم کشاورزی ایران، 37(6)، 1059-1066. SID. https://sid.ir/paper/8408/fa

    Vancouver: کپی

    دستار بهروز، مصطفی لو یوسف، حسنی سعید. تاثیر میزان انرژی و نوع الگوی اسیدهای آمینه جیره بر عملکرد تولیدی جوجه های گوشتی. علوم کشاورزی ایران[Internet]. 1385؛37(6):1059-1066. Available from: https://sid.ir/paper/8408/fa

    IEEE: کپی

    بهروز دستار، یوسف مصطفی لو، و سعید حسنی، “تاثیر میزان انرژی و نوع الگوی اسیدهای آمینه جیره بر عملکرد تولیدی جوجه های گوشتی،” علوم کشاورزی ایران، vol. 37، no. 6، pp. 1059–1066، 1385، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/8408/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    فایل موجود نیست.
    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button