APA:
کپیدستار، بهروز، مصطفی لو، یوسف، و حسنی، سعید. (1385). تاثیر میزان انرژی و نوع الگوی اسیدهای آمینه جیره بر عملکرد تولیدی جوجه های گوشتی. علوم کشاورزی ایران، 37(6)، 1059-1066. SID. https://sid.ir/paper/8408/fa
Vancouver:
کپیدستار بهروز، مصطفی لو یوسف، حسنی سعید. تاثیر میزان انرژی و نوع الگوی اسیدهای آمینه جیره بر عملکرد تولیدی جوجه های گوشتی. علوم کشاورزی ایران[Internet]. 1385؛37(6):1059-1066. Available from: https://sid.ir/paper/8408/fa
IEEE:
کپیبهروز دستار، یوسف مصطفی لو، و سعید حسنی، “تاثیر میزان انرژی و نوع الگوی اسیدهای آمینه جیره بر عملکرد تولیدی جوجه های گوشتی،” علوم کشاورزی ایران، vol. 37، no. 6، pp. 1059–1066، 1385، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/8408/fa