Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

415
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

114
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

کاربرد روش اصلاح موتاسیونی جهت ارزیابی لاین های موتانت برنج (.Oryza sativa L) متحمل به شوری

صفحات

 صفحه شروع 387 | صفحه پایان 394

چکیده

 لطفا برای مشاهده چکیده به متن کامل (PDF) مراجعه فرمایید.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    مجیدی، زهرا، رنجبر، غلامعلی، باباییان جلودار، نادعلی، و باقری، نادعلی. (1395). کاربرد روش اصلاح موتاسیونی جهت ارزیابی لاین های موتانت برنج (.Oryza sativa L) متحمل به شوری. تنش های محیطی در علوم زراعی، 9(4)، 387-394. SID. https://sid.ir/paper/499849/fa

    Vancouver: کپی

    مجیدی زهرا، رنجبر غلامعلی، باباییان جلودار نادعلی، باقری نادعلی. کاربرد روش اصلاح موتاسیونی جهت ارزیابی لاین های موتانت برنج (.Oryza sativa L) متحمل به شوری. تنش های محیطی در علوم زراعی[Internet]. 1395؛9(4):387-394. Available from: https://sid.ir/paper/499849/fa

    IEEE: کپی

    زهرا مجیدی، غلامعلی رنجبر، نادعلی باباییان جلودار، و نادعلی باقری، “کاربرد روش اصلاح موتاسیونی جهت ارزیابی لاین های موتانت برنج (.Oryza sativa L) متحمل به شوری،” تنش های محیطی در علوم زراعی، vol. 9، no. 4، pp. 387–394، 1395، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/499849/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا