APA:
کپیزارعلی، مریم، حجتی، محمد، تهموزی دیده بان، سعید، و جوینده، حسین. (1394). ارزیابی تاثیر عصاره خوشاریزه (Echinophora cinerea Boiss) و چای کوهی (Stachys lavandulifolia Vahl) بر خصوصیات کیفی و حسی دوغ. مهندسی بیوسیستم ایران (علوم کشاورزی ایران)، 46(3)، 327-337. SID. https://sid.ir/paper/499924/fa
Vancouver:
کپیزارعلی مریم، حجتی محمد، تهموزی دیده بان سعید، جوینده حسین. ارزیابی تاثیر عصاره خوشاریزه (Echinophora cinerea Boiss) و چای کوهی (Stachys lavandulifolia Vahl) بر خصوصیات کیفی و حسی دوغ. مهندسی بیوسیستم ایران (علوم کشاورزی ایران)[Internet]. 1394؛46(3):327-337. Available from: https://sid.ir/paper/499924/fa
IEEE:
کپیمریم زارعلی، محمد حجتی، سعید تهموزی دیده بان، و حسین جوینده، “ارزیابی تاثیر عصاره خوشاریزه (Echinophora cinerea Boiss) و چای کوهی (Stachys lavandulifolia Vahl) بر خصوصیات کیفی و حسی دوغ،” مهندسی بیوسیستم ایران (علوم کشاورزی ایران)، vol. 46، no. 3، pp. 327–337، 1394، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/499924/fa