مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

1,220
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

475
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

ارزیابی تاثیر عصاره خوشاریزه (Echinophora cinerea Boiss) و چای کوهی (Stachys lavandulifolia Vahl) بر خصوصیات کیفی و حسی دوغ

صفحات

 صفحه شروع 327 | صفحه پایان 337

چکیده

 هدف از این تحقیق بررسی تاثیر اضافه کردن عصاره گیاهان خوشاریزه و چای کوهی بر ویژگی های کیفی و حسی دوغ, به عنوان نوشیدنی لبنی, برای بهبود سلامت عمومی جامعه بود. بدین منظور مقادیر متفاوتی از عصاره این گیاهان به دوغ اضافه شد. میزان پایداری, اسیدیته, pH, ویژگی های میکروبی, و حسی نمونه های دوغ طی مدت 45 روز نگهداری در دمای 5oC بررسی شد. نتایج نشان داد که اسیدیته همه نمونه ها طی مدت نگهداری به طور معنی داری افزایش یافت. اگرچه افزودن عصاره گیاهان نتوانست مانع دوفازشدن نمونه های دوغ شود میزان زنده مانی باکتری های استارتر را به شدت افزایش داد. این مطالعه نشان داد که افزودن عصاره گیاهان خوشاریزه و چای کوهی علاوه بر بهبود طعم نمونه ها بر ممانعت از رشد کپک و مخمر نمونه های دوغ موثر بوده است. سرانجام می توان از عصاره این گیاهان معطر به عنوان طعم دهنده های طبیعی در دوغ استفاده کرد.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    زارعلی، مریم، حجتی، محمد، تهموزی دیده بان، سعید، و جوینده، حسین. (1394). ارزیابی تاثیر عصاره خوشاریزه (Echinophora cinerea Boiss) و چای کوهی (Stachys lavandulifolia Vahl) بر خصوصیات کیفی و حسی دوغ. مهندسی بیوسیستم ایران (علوم کشاورزی ایران)، 46(3)، 327-337. SID. https://sid.ir/paper/499924/fa

    Vancouver: کپی

    زارعلی مریم، حجتی محمد، تهموزی دیده بان سعید، جوینده حسین. ارزیابی تاثیر عصاره خوشاریزه (Echinophora cinerea Boiss) و چای کوهی (Stachys lavandulifolia Vahl) بر خصوصیات کیفی و حسی دوغ. مهندسی بیوسیستم ایران (علوم کشاورزی ایران)[Internet]. 1394؛46(3):327-337. Available from: https://sid.ir/paper/499924/fa

    IEEE: کپی

    مریم زارعلی، محمد حجتی، سعید تهموزی دیده بان، و حسین جوینده، “ارزیابی تاثیر عصاره خوشاریزه (Echinophora cinerea Boiss) و چای کوهی (Stachys lavandulifolia Vahl) بر خصوصیات کیفی و حسی دوغ،” مهندسی بیوسیستم ایران (علوم کشاورزی ایران)، vol. 46، no. 3، pp. 327–337، 1394، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/499924/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button