APA:
کپیمرتضوی، سیدعلی، شهیدی، فخری، صادقی، علیرضا، و صادقی، بلال. (1394). مدل سازی قوام خمیرترش و ارزیابی تاثیر آن بر ویژگی های نان حاصل از آردهای ایرانی به عنوان تابعی از شرایط تخمیر کشت آغازگر اختصاصی. پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران، 11(4)، 296-308. SID. https://sid.ir/paper/500237/fa
Vancouver:
کپیمرتضوی سیدعلی، شهیدی فخری، صادقی علیرضا، صادقی بلال. مدل سازی قوام خمیرترش و ارزیابی تاثیر آن بر ویژگی های نان حاصل از آردهای ایرانی به عنوان تابعی از شرایط تخمیر کشت آغازگر اختصاصی. پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1394؛11(4):296-308. Available from: https://sid.ir/paper/500237/fa
IEEE:
کپیسیدعلی مرتضوی، فخری شهیدی، علیرضا صادقی، و بلال صادقی، “مدل سازی قوام خمیرترش و ارزیابی تاثیر آن بر ویژگی های نان حاصل از آردهای ایرانی به عنوان تابعی از شرایط تخمیر کشت آغازگر اختصاصی،” پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 11، no. 4، pp. 296–308، 1394، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/500237/fa