مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

589
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

224
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

مقاله کوتاه: بررسی اثرات فتوکاتالیتی-ضد میکروبی فیلم نانوکامپوزیت رس-دی اکسیدتیتانیوم در شرایط درون شیشه ای و بسته بندی پس از برداشت زردآلو

صفحات

 صفحه شروع 707 | صفحه پایان 718

چکیده

 در این پژوهش قابلیت ضدمیکروبی یک فیلم جدید فتوکاتالیست حاوی نانو ذرات رس و دی اکسیدتیتانیوم در ماتریس پلیمری پلی اتیلن با چگالی پایین در برابر باکتری های Pseudomonas spp. و مخمر Rhodotorula mucilaginosa در شرایط درون شیشه ای و سردخانه ارزیابی شد. فیلم نانوکامپوزیت با اختلاط نانوذرات دی اکسیدتیتانیوم در دو فاز آناتاز و روتایل و نانوذرات رس کلوزیت 20 آ (closite 20A) در ماتریس پلی اتیلن با روش مخلوط واکنشی مذاب تهیه شد. در هیچ یک از فیلم های شاهد فعالیت میکروب کشی در برابر هر دو میکروارگانیزم مشاهده نشد. سلول های زنده روی فیلم های نانوکامپوزیت برای Pseudomonas spp. و Rhodotorula mucilaginosa, پس از سه ساعت پرتوتابی با نور UVA با شدت 0.05 mW/cm2 (طول موج 300-200 نانومتر) به ترتیب تا 4.23 log CFU/ml و 2.12 log CFU/ml کاهش یافت. آزمایش شرایط سردخانه, روی میوه های تازه زردآلوی بسته بندی شده در فیلم های نانوکامپوزیت و پلی اتیلن خالص به مدت 17 روز در دمای 5 درجه سانتی گراد تحت تابش لامپ فلورسنت معمولی انجام شد. تعداد سلول های باکتری های مزوفیلیک و مخمر موجود بر میوه های بسته بندی شده در فیلم نانویی نسبت به فیلم پلی اتیلن خالص از کاهش معنی داری برخوردار بود. همچنین نتایج نشان داد که بیشترین اثر ضدمیکروبی با کاربرد توام فیلم های نانوکامپوزیت همراه با پرتوتابی UVA حاصل شد. پژوهش حاضر نشان داد که استفاده از فیلم نانوکامپوزیت تولید شده با روش واکنشی مذاب, می تواند در بسته بندی محصولات غذایی رشد میکروبی را کنترل کند.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    بداقی، حجت اله، مستوفی، یونس، ارومیه ای، عبدالرسول، زمانی، ذبیح اله، قنبرزاده، بابک، و قسیمی، زیبا. (1394). مقاله کوتاه: بررسی اثرات فتوکاتالیتی-ضد میکروبی فیلم نانوکامپوزیت رس-دی اکسیدتیتانیوم در شرایط درون شیشه ای و بسته بندی پس از برداشت زردآلو. پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران، 11(5)، 707-718. SID. https://sid.ir/paper/500243/fa

    Vancouver: کپی

    بداقی حجت اله، مستوفی یونس، ارومیه ای عبدالرسول، زمانی ذبیح اله، قنبرزاده بابک، قسیمی زیبا. مقاله کوتاه: بررسی اثرات فتوکاتالیتی-ضد میکروبی فیلم نانوکامپوزیت رس-دی اکسیدتیتانیوم در شرایط درون شیشه ای و بسته بندی پس از برداشت زردآلو. پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1394؛11(5):707-718. Available from: https://sid.ir/paper/500243/fa

    IEEE: کپی

    حجت اله بداقی، یونس مستوفی، عبدالرسول ارومیه ای، ذبیح اله زمانی، بابک قنبرزاده، و زیبا قسیمی، “مقاله کوتاه: بررسی اثرات فتوکاتالیتی-ضد میکروبی فیلم نانوکامپوزیت رس-دی اکسیدتیتانیوم در شرایط درون شیشه ای و بسته بندی پس از برداشت زردآلو،” پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 11، no. 5، pp. 707–718، 1394، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/500243/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button