مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

568
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

172
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

تاثیر عناصر آهن، روی و منگنز و روش مصرف آنها بر فنولوژی، عملکرد و کیفیت دانه ذرت شیرین

صفحات

 صفحه شروع 231 | صفحه پایان 239

چکیده

 به منظور بررسی اثرات آهن, روی و منگنز و روش مصرف آنها بر عملکرد و اجزای عملکرد ذرت شیرین, آزمایشی به صورت فاکتوریل بر پایه طرح بلوک های کامل تصادفی در مزرعه تحقیقاتی دانشگاه ارومیه در سال زراعی 89-1388 با 4 تکرار انجام شد. فاکتورها شامل روش مصرف کود (مصرف خاکی و محلول پاشی) و نوع کود های کم مصرف (بدون کاربرد کود به عنوان شاهد, کود سولفات روی, سولفات آهن, سولفات منگنز) بودند. نتایج نشان داد که, بر همکنش فاکتورهای آزمایشی بر ارتفاع بوته, قطر بلال, طول دانه, وزن هزار دانه, عملکرد زیستی و درصد پروتئین معنی دار بود. در بیشتر این صفات محلول پاشی آهن و روی نسبت به محلول پاشی منگنز برتری نشان داد. هم چنین تحت تاثیر روش مصرف عناصرکم مصرف, محلول پاشی باعث افزایش 13.25%, 5.38% و 24.84% به ترتیب در تعداد دانه در بلال, عملکرد دانه و درصد قندهای محلول دانه نسبت به مصرف خاکی شد. به علاوه هر سه نوع کود به کار رفته باعث افزایش معنی دار درصد قندهای محلول دانه نسبت به شاهد شدند. بر اساس نتایج به دست آمده, استفاده از عناصر کم مصرف به صورت محلول پاشی نسبت به مصرف خاکی نتایج بهتری را نشان می دهد.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    متاعی، سمیرا، امیرنیا، رضا، تاجبخش، مهدی، و عبدالهی مندولکانی، بابک. (1393). تاثیر عناصر آهن, روی و منگنز و روش مصرف آنها بر فنولوژی, عملکرد و کیفیت دانه ذرت شیرین. تولید فرآوری محصولات زراعی و باغی، 4(11)، 231-239. SID. https://sid.ir/paper/501552/fa

    Vancouver: کپی

    متاعی سمیرا، امیرنیا رضا، تاجبخش مهدی، عبدالهی مندولکانی بابک. تاثیر عناصر آهن, روی و منگنز و روش مصرف آنها بر فنولوژی, عملکرد و کیفیت دانه ذرت شیرین. تولید فرآوری محصولات زراعی و باغی[Internet]. 1393؛4(11):231-239. Available from: https://sid.ir/paper/501552/fa

    IEEE: کپی

    سمیرا متاعی، رضا امیرنیا، مهدی تاجبخش، و بابک عبدالهی مندولکانی، “تاثیر عناصر آهن, روی و منگنز و روش مصرف آنها بر فنولوژی, عملکرد و کیفیت دانه ذرت شیرین،” تولید فرآوری محصولات زراعی و باغی، vol. 4، no. 11، pp. 231–239، 1393، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/501552/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button