APA:
کپیکلانتری پور، آیدا، و حنیفیان، شهرام. (1396). لیستریاهای جداسازی شده از پنیرهای سنتی منطقه تبریز: فراوانی, تنوع گونه ای و ویژگی های فنوتیپی. میکروب شناسی مواد غذایی، 4(2)، 83-96. SID. https://sid.ir/paper/501947/fa
Vancouver:
کپیکلانتری پور آیدا، حنیفیان شهرام. لیستریاهای جداسازی شده از پنیرهای سنتی منطقه تبریز: فراوانی, تنوع گونه ای و ویژگی های فنوتیپی. میکروب شناسی مواد غذایی[Internet]. 1396؛4(2):83-96. Available from: https://sid.ir/paper/501947/fa
IEEE:
کپیآیدا کلانتری پور، و شهرام حنیفیان، “لیستریاهای جداسازی شده از پنیرهای سنتی منطقه تبریز: فراوانی, تنوع گونه ای و ویژگی های فنوتیپی،” میکروب شناسی مواد غذایی، vol. 4، no. 2، pp. 83–96، 1396، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/501947/fa