APA:
کپیعبادتی، حمیدرضا، شریفی، اکرم، و نیاکوثری، مهرداد. (1395). بهینه سازی فرآیند تولید پودر دوغ با خشک کردن کف پوشی به روش سطح پاسخ. نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی)، 8(4 )، 15-26. SID. https://sid.ir/paper/502247/fa
Vancouver:
کپیعبادتی حمیدرضا، شریفی اکرم، نیاکوثری مهرداد. بهینه سازی فرآیند تولید پودر دوغ با خشک کردن کف پوشی به روش سطح پاسخ. نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی)[Internet]. 1395؛8(4 ):15-26. Available from: https://sid.ir/paper/502247/fa
IEEE:
کپیحمیدرضا عبادتی، اکرم شریفی، و مهرداد نیاکوثری، “بهینه سازی فرآیند تولید پودر دوغ با خشک کردن کف پوشی به روش سطح پاسخ،” نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی)، vol. 8، no. 4 ، pp. 15–26، 1395، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/502247/fa