مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

1,236
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

731
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

تعیین رابطه بین مهارت های کارآفرینی و نوآوری های رادیکالی و افزایشی در صنایع کوچک و متوسط

صفحات

 صفحه شروع 27 | صفحه پایان 35

چکیده

 کارآفرینان نقش و جایگاه خاصی در جریان پیشرفت و توسعه اقتصادی بسیاری از دولت ها در کشورهای توسعه یافته و یا در حال توسعه دارند. حضور کارآفرینان به عنوان یک راهبرد جدید در سازمان ها برای حصول نوآوری و استفاده از فرصت ها برای بهره مندی, رشد و بقای سازمان اهمیت خاصی دارد.صنایع کوچک و متوسط به کمک کارآفرینان و با بکارگیری نوآوری ها و ایده های جدید, تلاش ها را با توجه به نیازهای روز بازار به محصول و یا خدمات تبدیل کرده است. این تحقیق از نظر ماهیت از نوع تحقیقات کیفی, با توجه به هدف از نوع تحقیقات کاربردی و به لحاظ روش گردآوری داده ها, جزو تحقیقات توصیفی همبستگی بود. جامعه آماری این تحقیق را 80صنایع کوچک و متوسط استان مرکزی تشکیل دادند که از این تعداد بر اساس فرمول کوکران تعداد 66 صنایع کوچک و متوسط به عنوان جامعه نمونه انتخاب شده اند. ابزار جمع آوری اطلاعات, از پرسشنامه های استاندارد ابتکار و نوآوری شغلی مارتین پاچمن با ضریب آلفای کرونباخ 0.881 و مهارت های کارآفرینی اسمیت 0.896 استفاده گردیده است. بر اساس نتایج بدست آمده, رابطه معنی داری بین مهارت های کارآفرینی و نوآوری های رادیکالی و افزایشی در نمونه مورد بررسی مشاهده گردید همچنین به منظور رتبه بندی مولفه ها از آزمون ناپارامتریک فریدمن و همبستگی اسپیرمن استفاده شده است زیرا داده هایی که جمع آوری شده است از نوع کیفی (اسمی و رتبه ای) می باشد. نتایج حاصل از تحقیق نشان می دهد که رتبه مهارت های فرایندی و مدیریتی بالاتر از مهارت های شخصی کارآفرینی و فنی می باشد و رتبه مهارت های فنی و ارتباطی بیشتر از مهارت های شخصی کارآفرینی است. مهارت های کارآفرینی, محیط خارجی و محیط داخلی بر نوآوری های رادیکالی و افزایشی موثر است.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    عشقی عراقی، مهتاب، نظام دوست، سیدجعفر، و ذوالانواری، سیدعبدالعلی. (1396). تعیین رابطه بین مهارت های کارآفرینی و نوآوری های رادیکالی و افزایشی در صنایع کوچک و متوسط. رشد فناوری، 14(53 )، 27-35. SID. https://sid.ir/paper/502323/fa

    Vancouver: کپی

    عشقی عراقی مهتاب، نظام دوست سیدجعفر، ذوالانواری سیدعبدالعلی. تعیین رابطه بین مهارت های کارآفرینی و نوآوری های رادیکالی و افزایشی در صنایع کوچک و متوسط. رشد فناوری[Internet]. 1396؛14(53 ):27-35. Available from: https://sid.ir/paper/502323/fa

    IEEE: کپی

    مهتاب عشقی عراقی، سیدجعفر نظام دوست، و سیدعبدالعلی ذوالانواری، “تعیین رابطه بین مهارت های کارآفرینی و نوآوری های رادیکالی و افزایشی در صنایع کوچک و متوسط،” رشد فناوری، vol. 14، no. 53 ، pp. 27–35، 1396، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/502323/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button