APA:
کپیصفری، فرزانه، سیدالنگی، سیده زهرا، و عالمی، هادی. (1396). بررسی پارامترهای کمی و کیفی گیاه اوجی خشک شده با روش های بستر سیال و مایکروویو. نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی)، 9(3)، 129-141. SID. https://sid.ir/paper/503080/fa
Vancouver:
کپیصفری فرزانه، سیدالنگی سیده زهرا، عالمی هادی. بررسی پارامترهای کمی و کیفی گیاه اوجی خشک شده با روش های بستر سیال و مایکروویو. نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی)[Internet]. 1396؛9(3):129-141. Available from: https://sid.ir/paper/503080/fa
IEEE:
کپیفرزانه صفری، سیده زهرا سیدالنگی، و هادی عالمی، “بررسی پارامترهای کمی و کیفی گیاه اوجی خشک شده با روش های بستر سیال و مایکروویو،” نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی)، vol. 9، no. 3، pp. 129–141، 1396، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/503080/fa