APA:
کپیکلانتری، داوود، و جعفری، حسن. (1395). مقایسه پارامترهای خشک شدن و خصوصیات کیفی شلتوک طارم هاشمی با استفاده از مایکروویو جریان مداوم و مایکروویو خانگی. فناوری های جدید در صنعت غذا (فناوری های نوین غذایی)، 3(12)، 77-88. SID. https://sid.ir/paper/504367/fa
Vancouver:
کپیکلانتری داوود، جعفری حسن. مقایسه پارامترهای خشک شدن و خصوصیات کیفی شلتوک طارم هاشمی با استفاده از مایکروویو جریان مداوم و مایکروویو خانگی. فناوری های جدید در صنعت غذا (فناوری های نوین غذایی)[Internet]. 1395؛3(12):77-88. Available from: https://sid.ir/paper/504367/fa
IEEE:
کپیداوود کلانتری، و حسن جعفری، “مقایسه پارامترهای خشک شدن و خصوصیات کیفی شلتوک طارم هاشمی با استفاده از مایکروویو جریان مداوم و مایکروویو خانگی،” فناوری های جدید در صنعت غذا (فناوری های نوین غذایی)، vol. 3، no. 12، pp. 77–88، 1395، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/504367/fa