APA:
کپیآقاجانی اینچه کیکانلو، ساناز، توکلی پور، حمید، و مختاریان، محسن. (1396). بررسی ویژگی های کیفی و میکروبیولوژیکی آویشن شیرازی تحت تیمار پرتودهی. نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی)، 9(2)، 77-87. SID. https://sid.ir/paper/503081/fa
Vancouver:
کپیآقاجانی اینچه کیکانلو ساناز، توکلی پور حمید، مختاریان محسن. بررسی ویژگی های کیفی و میکروبیولوژیکی آویشن شیرازی تحت تیمار پرتودهی. نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی)[Internet]. 1396؛9(2):77-87. Available from: https://sid.ir/paper/503081/fa
IEEE:
کپیساناز آقاجانی اینچه کیکانلو، حمید توکلی پور، و محسن مختاریان، “بررسی ویژگی های کیفی و میکروبیولوژیکی آویشن شیرازی تحت تیمار پرتودهی،” نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی)، vol. 9، no. 2، pp. 77–87، 1396، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/503081/fa