مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

661
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

445
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

بررسی ویژگی های کیفی و میکروبیولوژیکی آویشن شیرازی تحت تیمار پرتودهی

صفحات

 صفحه شروع 77 | صفحه پایان 87

چکیده

پرتودهی با اشعه گاما یکی از روش هایی است که امروزه به طور گسترده برای حذف آلودگی میکروبی مواد غذایی به کار می رود. در این پژوهش تاثیر پرتودهی گاما در سه سطح 6, 8 و 10 کیلوگری بر روی خصوصیات فیزیکی و میکروبی آویشن شیرازی بررسی شد. مقایسه میانگین بین تیمارهای به روش حداقل اختلاف معنی دار (LSD) در سطح احتمال 99 درصد انجام شد. نتایج نشان داد که پرتودهی تا دز 10 کیلوگری هیچ گونه تاثیر سویی بر روی رنگ آویشن نداشت. همچنین بیشترین تغییرات میزان رطوبت, روغن فرار و اندیس حلالیت آویشن در دز بالاتر از 6 کیلوگری مشاهده شد. استفاده از دز پرتودهی با شدت 10 کیلوگری منجر به حذف کامل آلودگی میکروبی آویشن شد. با توجه به اینکه دز پرتودهی با شدتkGy 10 سبب حذف کامل آلودگی میکروبی آویشن شد, بنابراین استفاده از پرتودهی تا این دز برای آلودگی زدایی آویشن پیشنهاد می شود.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    آقاجانی اینچه کیکانلو، ساناز، توکلی پور، حمید، و مختاریان، محسن. (1396). بررسی ویژگی های کیفی و میکروبیولوژیکی آویشن شیرازی تحت تیمار پرتودهی. نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی)، 9(2)، 77-87. SID. https://sid.ir/paper/503081/fa

    Vancouver: کپی

    آقاجانی اینچه کیکانلو ساناز، توکلی پور حمید، مختاریان محسن. بررسی ویژگی های کیفی و میکروبیولوژیکی آویشن شیرازی تحت تیمار پرتودهی. نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی)[Internet]. 1396؛9(2):77-87. Available from: https://sid.ir/paper/503081/fa

    IEEE: کپی

    ساناز آقاجانی اینچه کیکانلو، حمید توکلی پور، و محسن مختاریان، “بررسی ویژگی های کیفی و میکروبیولوژیکی آویشن شیرازی تحت تیمار پرتودهی،” نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی)، vol. 9، no. 2، pp. 77–87، 1396، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/503081/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button