APA:
کپیاحمدپورسامانی، لادن، خورشیدپور، بیژن، و سیدین اردبیلی، سیدمهدی. (1395). تاثیر افزودن فیبر چغندرقند و سبوس برنج بر رئولوژی خمیر و خواص کیفی شیرینی لایه ای تخمیری (کرواسان). نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی)، 8(1 )، 1-12. SID. https://sid.ir/paper/504899/fa
Vancouver:
کپیاحمدپورسامانی لادن، خورشیدپور بیژن، سیدین اردبیلی سیدمهدی. تاثیر افزودن فیبر چغندرقند و سبوس برنج بر رئولوژی خمیر و خواص کیفی شیرینی لایه ای تخمیری (کرواسان). نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی)[Internet]. 1395؛8(1 ):1-12. Available from: https://sid.ir/paper/504899/fa
IEEE:
کپیلادن احمدپورسامانی، بیژن خورشیدپور، و سیدمهدی سیدین اردبیلی، “تاثیر افزودن فیبر چغندرقند و سبوس برنج بر رئولوژی خمیر و خواص کیفی شیرینی لایه ای تخمیری (کرواسان)،” نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی)، vol. 8، no. 1 ، pp. 1–12، 1395، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/504899/fa