APA:
کپیمیلانی، الناز، پورآذرنگ، هاشم، و مرتضوی، سیدعلی. (1388). اثر افزودن سبوس برنج بر ویژگی های رئولوژیک خمیر و بافت نان بربری. علوم و صنایع غذایی ایران، 6(1)، 23-31. SID. https://sid.ir/paper/72721/fa
Vancouver:
کپیمیلانی الناز، پورآذرنگ هاشم، مرتضوی سیدعلی. اثر افزودن سبوس برنج بر ویژگی های رئولوژیک خمیر و بافت نان بربری. علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1388؛6(1):23-31. Available from: https://sid.ir/paper/72721/fa
IEEE:
کپیالناز میلانی، هاشم پورآذرنگ، و سیدعلی مرتضوی، “اثر افزودن سبوس برنج بر ویژگی های رئولوژیک خمیر و بافت نان بربری،” علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 6، no. 1، pp. 23–31، 1388، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/72721/fa