APA:
کپیخدابخش اقدم، شهلا، مرادی، مهدی، و یوسفی، علیرضا. (1391). بررسی مقایسه ای فرآیند انتقال جرم بر اساس روش عددی تفاضل محدود و نتایج آزمایشگاهی برای خشک شدن محصول خربزه درختی. پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران، 8(3)، 0-0. SID. https://sid.ir/paper/505175/fa
Vancouver:
کپیخدابخش اقدم شهلا، مرادی مهدی، یوسفی علیرضا. بررسی مقایسه ای فرآیند انتقال جرم بر اساس روش عددی تفاضل محدود و نتایج آزمایشگاهی برای خشک شدن محصول خربزه درختی. پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1391؛8(3):0-0. Available from: https://sid.ir/paper/505175/fa
IEEE:
کپیشهلا خدابخش اقدم، مهدی مرادی، و علیرضا یوسفی، “بررسی مقایسه ای فرآیند انتقال جرم بر اساس روش عددی تفاضل محدود و نتایج آزمایشگاهی برای خشک شدن محصول خربزه درختی،” پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 8، no. 3، pp. 0–0، 1391، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/505175/fa