APA:
کپیامیری، مریم، توکلی پور، حمید، و احمدی کمازانی، ندا. (1394). بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی ورئولوژیکی نوشیدنی کیوی فراسودمند حاوی سبوس برنج. نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی)، 7(3 )، 35-44. SID. https://sid.ir/paper/505248/fa
Vancouver:
کپیامیری مریم، توکلی پور حمید، احمدی کمازانی ندا. بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی ورئولوژیکی نوشیدنی کیوی فراسودمند حاوی سبوس برنج. نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی)[Internet]. 1394؛7(3 ):35-44. Available from: https://sid.ir/paper/505248/fa
IEEE:
کپیمریم امیری، حمید توکلی پور، و ندا احمدی کمازانی، “بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی ورئولوژیکی نوشیدنی کیوی فراسودمند حاوی سبوس برنج،” نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی)، vol. 7، no. 3 ، pp. 35–44، 1394، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/505248/fa