APA:
کپیرئیسی، فاطمه، حجت الاسلامی، محمد، رضوی، سیدهادی، زاهدی، مریم، و معمارزاده، سیده منصوره. (1392). بررسی اثرات رئولوژیکی افزودن عصاره سبوس برنج به آب پرتقال به منظور غنی سازی آن. علوم و صنایع غذایی ایران، 10(40)، 117-128. SID. https://sid.ir/paper/71725/fa
Vancouver:
کپیرئیسی فاطمه، حجت الاسلامی محمد، رضوی سیدهادی، زاهدی مریم، معمارزاده سیده منصوره. بررسی اثرات رئولوژیکی افزودن عصاره سبوس برنج به آب پرتقال به منظور غنی سازی آن. علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1392؛10(40):117-128. Available from: https://sid.ir/paper/71725/fa
IEEE:
کپیفاطمه رئیسی، محمد حجت الاسلامی، سیدهادی رضوی، مریم زاهدی، و سیده منصوره معمارزاده، “بررسی اثرات رئولوژیکی افزودن عصاره سبوس برنج به آب پرتقال به منظور غنی سازی آن،” علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 10، no. 40، pp. 117–128، 1392، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/71725/fa