APA:
کپیامیری، مریم، توکلی پور، حمید، و مختاریان، محسن. (1395). بررسی تاثیر جایگزینی صمغ کتیرا بر بهبود خصوصیات خمیری شدن آردهای برنج, ذرت و سیب زمینی توسط دستگاه تحلیل گر سریع ویسکوزیته. نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی)، 8(2 )، 65-72. SID. https://sid.ir/paper/505255/fa
Vancouver:
کپیامیری مریم، توکلی پور حمید، مختاریان محسن. بررسی تاثیر جایگزینی صمغ کتیرا بر بهبود خصوصیات خمیری شدن آردهای برنج, ذرت و سیب زمینی توسط دستگاه تحلیل گر سریع ویسکوزیته. نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی)[Internet]. 1395؛8(2 ):65-72. Available from: https://sid.ir/paper/505255/fa
IEEE:
کپیمریم امیری، حمید توکلی پور، و محسن مختاریان، “بررسی تاثیر جایگزینی صمغ کتیرا بر بهبود خصوصیات خمیری شدن آردهای برنج, ذرت و سیب زمینی توسط دستگاه تحلیل گر سریع ویسکوزیته،” نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی)، vol. 8، no. 2 ، pp. 65–72، 1395، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/505255/fa