APA:
کپینقی پور، فریبا، صحرائیان، بهاره، حبیبی نجفی، محمدباقر، و حدادخداپرست، محمدحسین. (1394). بررسی تاثیر صمغ اسفرزه بر ماندگاری و کیفیت کیک روغنی ترکیبی (گندم – سورگوم). نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی)، 7(3 )، 1-9. SID. https://sid.ir/paper/505388/fa
Vancouver:
کپینقی پور فریبا، صحرائیان بهاره، حبیبی نجفی محمدباقر، حدادخداپرست محمدحسین. بررسی تاثیر صمغ اسفرزه بر ماندگاری و کیفیت کیک روغنی ترکیبی (گندم – سورگوم). نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی)[Internet]. 1394؛7(3 ):1-9. Available from: https://sid.ir/paper/505388/fa
IEEE:
کپیفریبا نقی پور، بهاره صحرائیان، محمدباقر حبیبی نجفی، و محمدحسین حدادخداپرست، “بررسی تاثیر صمغ اسفرزه بر ماندگاری و کیفیت کیک روغنی ترکیبی (گندم – سورگوم)،” نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی)، vol. 7، no. 3 ، pp. 1–9، 1394، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/505388/fa