APA:
کپینعمت شاهی، محمدمهدی، حدادخداپرست، محمدحسین، الهامی راد، امیرحسین، هوشمنددلیر، موسی الرضا، و نعمت شاهی، نفیسه. (1395). بررسی ترکیبات شیمیایی و خواص آنتی اکسیدانی عصاره برگ گیاه برگ بو (. Laurus nobilis L) و تاثیر آن برپایداری روغن کانولا در طی نگه داری. نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی)، 8(1 )، 63-73. SID. https://sid.ir/paper/505395/fa
Vancouver:
کپینعمت شاهی محمدمهدی، حدادخداپرست محمدحسین، الهامی راد امیرحسین، هوشمنددلیر موسی الرضا، نعمت شاهی نفیسه. بررسی ترکیبات شیمیایی و خواص آنتی اکسیدانی عصاره برگ گیاه برگ بو (. Laurus nobilis L) و تاثیر آن برپایداری روغن کانولا در طی نگه داری. نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی)[Internet]. 1395؛8(1 ):63-73. Available from: https://sid.ir/paper/505395/fa
IEEE:
کپیمحمدمهدی نعمت شاهی، محمدحسین حدادخداپرست، امیرحسین الهامی راد، موسی الرضا هوشمنددلیر، و نفیسه نعمت شاهی، “بررسی ترکیبات شیمیایی و خواص آنتی اکسیدانی عصاره برگ گیاه برگ بو (. Laurus nobilis L) و تاثیر آن برپایداری روغن کانولا در طی نگه داری،” نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی)، vol. 8، no. 1 ، pp. 63–73، 1395، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/505395/fa